Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Manchester2 Basin FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Solanke is nu in balbezit. Solanke met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascoigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vardy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nistelrooy met een sublieme pass. Dallas rent richting de bal. Dallas passt de bal zonder na te denken. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wilkinson met een harde bal richting middenveld. De Bruyne kopt de bal weg. Gascoigne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poveda is nu in balbezit. Poveda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Poveda probeert naar een medespeler te passen. Dallas is nu in balbezit. Gascoigne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gascoigne krijgt een gele kaart. Dallas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poveda komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gascoigne geeft een lange en hoge pass. Watkins is nu in balbezit. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 48%, Basin FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Manchester2 - Basin FC 0:0

49e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - Basin FC 1:0

54e minuut.
Cripps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistelrooy met een sublieme pass. Dallas rent richting de bal. Dallas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coady de bal onder controle te krijgen. Wilkinson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Manchester2 - Basin FC 1:1

62e minuut.
Smith met een snelle inworp. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistelrooy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nistelrooy krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Nistelrooy met een sublieme pass. Murray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Watkins rent richting de bal. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Smith met de inworp. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Poveda is nu in balbezit. Poveda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nistelrooy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Barry is nu in balbezit. Barry geeft een hoge lob. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas schiet op doel. Coady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Poveda speelt de bal door. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Rooney met een harde bal richting middenveld. Gascoigne kopt de bal weg. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 37%, Basin FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Manchester2 - Basin FC 1:1