Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erith and Belvedere DARBY
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 24.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Dolan is nu in balbezit. Dolan geeft een lange en hoge pass. Daar is Grealish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrighton bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrighton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - DARBY 0:1

4e minuut.
Morrison passt de bal met de wreef. Dolan is nu in balbezit. Albrighton rent richting de bal. Dolan rent richting de bal. Dolan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Beattie geeft de bal voor. Grealish rent richting de bal. Albrighton verovert de bal door een tackle van achteren. Albrighton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - DARBY 0:2

10e minuut.
Fraser geeft de bal voor. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrighton rent richting de bal. Dolan rent richting de bal. Dolan schiet op doel. Cοllymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Beattie probeert naar een medespeler te passen. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexander-Arnold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle passt de bal met de wreef. Trippier is nu in balbezit. Shaw rent richting de bal. Shaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw passt de bal zonder na te denken. Waddle met een sublieme pass. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 56%, DARBY 44%.
Erith and Belvedere - DARBY 0:2

46e minuut.
Shaw rent richting de bal. Morrison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaw. Morrison roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morrison kan niet meer verder spelen. Justin komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Feɾdinand kopt de bal weg. Waddle met een sublieme pass. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - DARBY 1:2

56e minuut.
Waddle onderschept slim de pass. Waddle passt de bal in één keer door. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alexander-Arnold rent richting de bal. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes passt de bal zonder na te denken. Trippier is nu in balbezit. Trippier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Scarlett verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlett geeft een lange en hoge pass. Feɾdinand kopt de bal weg. Shaw is nu in balbezit. Shaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Alexander-Arnold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Fernandes probeert naar een medespeler te passen. Goss is nu in balbezit. Trippier onderschept slim de pass. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shaw de bal. Trippier is nu in balbezit. Shaw is nu in balbezit. Shaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Goss verovert de bal door een tackle van achteren. Prat kopt de bal weg. Daar is Trippier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 26%, DARBY 74%.
Erith and Belvedere - DARBY 1:2