Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY Erith and Belvedere
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 29.9
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Di Canio geeft de bal voor. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier onderschept slim de pass. Trippier schiet op doel. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Roοney bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer maakt een afschuwelijke overtreding. Bowyer krijgt een gele kaart. Roοney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Canio komt bij de bal en schiet. Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trippier maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser onderschept slim de pass. Fraser speelt de bal door. Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Goss geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miller met een snelle inworp. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Prat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Streit rent richting de bal. Streit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Waddle rent richting de bal. Justin verovert de bal door een tackle van achteren. Justin passt de bal zonder na te denken. Albrighton is nu in balbezit. Albrighton schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Erith and Belvedere 1:0

25e minuut.
Fraser met de inworp. Streit rent richting de bal. Streit passt de bal in één keer door. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beattie heeft problemen om de bal te vangen. Trippier rent richting de bal. Trippier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Prat probeert naar een medespeler te passen. Feɾdinand rent richting de bal. Albrighton maakt een afschuwelijke overtreding. Albrighton krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Dolan rent richting de bal. Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle speelt de bal door. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. Ward-Prowse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Beattie rent richting de bal. Trippier onderschept slim de pass. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse bokst de bal weg.

42e minuut.
Dolan is nu in balbezit. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle speelt de bal door. Trippier is nu in balbezit. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bowyer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roοney met de inworp. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 57%, Erith and Belvedere 43%.
DARBY - Erith and Belvedere 1:0

48e minuut.
Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bowyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Beattie met een snel genomen vrije trap. Albrighton rent richting de bal. Albrighton haalt uit met een fantastische trap. Grealish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cοllymore bokst de bal weg.

51e minuut.
Waddle speelt de bal door. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. Scarlett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DARBY - Erith and Belvedere 1:1

57e minuut.
Streit speelt de bal door. Roοney rent richting de bal. Roοney geeft een hoge lob. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Streit onderschept slim de pass. Streit geeft een hoge lob. Prat kopt de bal weg. Streit probeert de bal met de borst te controleren. Streit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Justin speelt de bal door. Waddle rent richting de bal. Fraser geeft een lange en hoge pass. Grealish geeft een lange en hoge pass. Beattie kopt de bal weg. Cοllymore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albrighton is nu in balbezit. Albrighton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Erith and Belvedere 2:1

84e minuut.
Roοney is nu in balbezit. Roοney passt de bal zonder na te denken. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DARBY - Erith and Belvedere 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 68%, Erith and Belvedere 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DARBY - Erith and Belvedere 2:2