Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Striker Academy Nabeyeboah fc
roxy-baby!! Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Zaha verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Dunk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Burkus schiet op doel. Redknapp probeert de bal aan de voet te houden. Forrest kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukašević de bal. Vukašević schiet op doel. Dunk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kurpiewski speelt de bal door. Olivato heeft problemen om de bal te vangen. Forrest met een sublieme pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Dunk bokst de bal weg. Dunk met een sublieme pass. Bowyer kopt de bal weg. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Dunk bokst de bal weg.

14e minuut.
Paschek onderschept slim de pass. Paschek met een sublieme pass. Kahraman speelt de bal door. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 1:0

16e minuut.
Weijl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agbonlahor de bal. Kahraman met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Paschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paschek probeert naar een medespeler te passen. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 2:0

23e minuut.
Kurpiewski is nu in balbezit. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Olivato kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 3:0

29e minuut.
Kahraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurpiewski speelt de bal door. Forrest speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 4:0

32e minuut.
Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowyer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukašević. Vukašević krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dunn rent richting de bal. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest speelt de bal door. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Watson geeft de bal voor. Paschek kopt de bal weg. Vukašević rent richting de bal. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukašević rent richting de bal. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 5:0

36e minuut.
Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus passt de bal zonder na te denken. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 6:0

37e minuut.
Olivato speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Kahraman met een sublieme pass. Klungelig pakt Forrest de bal. Forrest geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kahraman verovert de bal door een tackle van achteren. Kahraman met een sublieme pass. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Dunk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 26%, Nabeyeboah fc 74%.
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 7:0

48e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal met de wreef. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Manunza kopt de bal weg. Paschek rent richting de bal. Paschek speelt de bal door. Kahraman rent richting de bal. Kahraman passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Forrest onderschept slim de pass. Forrest passt de bal met de wreef. Kahraman met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kurpiewski speelt de bal door. Paschek is nu in balbezit. Paschek geeft de bal voor. Vukašević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olivato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kahraman kopt de bal weg. Daar is Forrest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest met een sublieme pass. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Dunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Okocha de bal. Kahraman rent richting de bal. Kahraman geeft de bal voor. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 8:0

83e minuut.
Kahraman passt de bal met de wreef. Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft de bal voor. Burkus probeert de bal met de borst te controleren. Burkus draait met de bal, schiet en ... Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 9:0

86e minuut.
Kahraman geeft een hoge lob. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević passt de bal met de wreef. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kahraman is nu in balbezit. Kahraman passt de bal in één keer door. Forrest met een sublieme pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 12%, Nabeyeboah fc 88%.
The Striker Academy - Nabeyeboah fc 9:0