Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nabeyeboah fc The Striker Academy
Normal Tactiek roxy-baby!!
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Olivato onderschept slim de pass. Olivato met een sublieme pass. Vukašević speelt de bal door. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins speelt de bal door. Olivato rent richting de bal. Olivato heeft problemen om de bal te vangen. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Collins met een sublieme pass. Olivato rent richting de bal. Olivato passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Dunk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:1

14e minuut.
Paschek onderschept slim de pass. Paschek passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Collins de bal onder controle te krijgen. Olivato is nu in balbezit. Olivato geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:2

16e minuut.
Watson rent richting de bal. Watson probeert naar een medespeler te passen. Burkus is nu in balbezit. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Dunk bokst de bal weg.

19e minuut.
Kurpiewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowyer met de inworp. Welbeck is nu in balbezit. Welbeck geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Collins onderschept slim de pass. Collins speelt de bal door. Klungelig pakt Vukašević de bal. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zaha probeert naar een medespeler te passen. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević schiet op doel. Dunk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:3

32e minuut.
Olivato passt de bal met de wreef. Vukašević rent richting de bal. Vukašević speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašević probeert naar een medespeler te passen. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Paschek verovert de bal door een tackle van achteren. Paschek met een sublieme pass. Vukašević rent richting de bal. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Paschek is nu in balbezit. Paschek geeft een hoge lob. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 66%, The Striker Academy 34%.
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:3

53e minuut.
Inworp. Wędzonka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een hoge lob. Olivato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Collins is nu in balbezit. Okocha begaat een overtreding. Collins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurpiewski met een snel genomen vrije trap. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Paschek probeert naar een medespeler te passen. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:4

66e minuut.
Collins geeft een lange en hoge pass. Zaha heeft problemen om de bal te vangen. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... Dunk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus geeft een lange en hoge pass. Dunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wędzonka heeft problemen om de bal te vangen. Wędzonka geeft een lange en hoge pass. Paschek kopt de bal weg. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:5

74e minuut.
Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević passt de bal met de wreef. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Collins is nu in balbezit. Collins met een sublieme pass. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel. Dunk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:6

83e minuut.
Olivato rent richting de bal. Olivato geeft de bal voor. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 77%, The Striker Academy 23%.
Nabeyeboah fc - The Striker Academy 0:7