Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-28 01:13
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Victory Lane
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20439
Fancy Free V River Hill FC
ATL-5 Tactiek 5-3-2-A
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 63.1
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Palonsaari passt de bal in één keer door. Buysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Buysse passt de bal zonder na te denken. Vesgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesgo schiet op doel. Prchlík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Vesgo rent richting de bal. Vesgo geeft een lange en hoge pass. Giergiel rent richting de bal. Giergiel haalt uit met een fantastische trap. Prchlík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 1:0

6e minuut.
Mateev passt de bal zonder na te denken. Daar is Čarakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čarakun geeft een hoge lob. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vesgo neemt de hoekschop. Daar is Plat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron rent richting de bal. Aron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vesgo is nu in balbezit. Vesgo passt de bal met de wreef. Warwood speelt de bal door. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Giergiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 2:0

20e minuut.
Vesgo met de inworp. Máca rent richting de bal. Met opzet legt Warwood zijn tegenspeler op de grond. Warwood krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Warwood speelt de bal door. Klungelig pakt Vesgo de bal. Vesgo passt de bal met de wreef. Giergiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Giergiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 3:0

30e minuut.
Čarakun is nu in balbezit. Vesgo onderschept slim de pass. Vesgo met een sublieme pass. Giergiel heeft problemen om de bal te vangen. Giergiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 4:0

36e minuut.
Giergiel rent richting de bal. Giergiel passt de bal in één keer door. Daar is Denoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Aron draait met de bal, schiet en ... Prchlík bokst de bal weg.

41e minuut.
Vesgo heeft problemen om de bal te vangen. Vesgo passt de bal met de wreef. Warwood probeert naar een medespeler te passen. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Prchlík trapt de bal weg van het doel. Clarke kopt de bal weg. Aron geeft een hoge lob. Giergiel rent richting de bal. Giergiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Clarke kopt de bal weg. Giergiel rent richting de bal. Čarakun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giergiel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giergiel kan niet meer verder spelen. Moncur komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Aron rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Denoth ... Strafschop! Aron raakt geblesseerd tijdens het duel. Denoth probeert naar een medespeler te passen. Aron neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 5:0

44e minuut.
Khắc Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Duy probeert naar een medespeler te passen. Warwood geeft een lange en hoge pass. Aron maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Denoth de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fancy Free V 45%, River Hill FC 55%.
Fancy Free V - River Hill FC 5:0

47e minuut.
Trontone is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Khắc Duy ... Strafschop! Trontone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mateev neemt zijn aanloop. Huntly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 5:1

47e minuut.
Palonsaari is nu in balbezit. Palonsaari geeft de bal voor. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 6:1

52e minuut.
Aron rent richting de bal. Čarakun is nu in balbezit. Aron verovert de bal door een tackle van achteren. Aron haalt uit met een fantastische trap. Prchlík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 7:1

54e minuut.
Vesgo probeert naar een medespeler te passen. Warwood rent richting de bal. Warwood passt de bal in één keer door. Aron is nu in balbezit. Aron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Morgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Denoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncur is nu in balbezit. Moncur haalt uit met een fantastische trap. Prchlík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 8:1

67e minuut.
Inworp. Malancu komt het veld opgelopen. Warwood met de inworp. Vesgo geeft een lange en hoge pass. Moncur maakt een snoekduik en kopt de bal. Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fancy Free V - River Hill FC 9:1

78e minuut.
Warwood rent richting de bal. Warwood speelt de bal door. Vesgo rent richting de bal. Vesgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Máca rent richting de bal. Máca geeft de bal voor. Trontone kopt de bal weg. Daar is Temme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temme geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Khắc Duy geeft de bal voor. Vesgo rent richting de bal. Vesgo passt de bal met de wreef. Moncur is nu in balbezit. Moncur draait met de bal, schiet en ... Malancu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fancy Free V 43%, River Hill FC 57%.
Fancy Free V - River Hill FC 9:1