Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basarabia Ggrass
4-1-3-2 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 44.2
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bernardino met een snelle inworp. Klungelig pakt Humboldt de bal. Humboldt passt de bal met de wreef. Bernardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humboldt. Humboldt krijgt een gele kaart. Corryn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corryn komt bij de bal en schiet. Szabadi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Atanasov geeft een lange en hoge pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Humboldt probeert naar een medespeler te passen. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Geyiksiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Piec de bal. Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu draait met de bal, schiet en ... Szabadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geyiksiz geeft de bal voor. Atanasov kopt de bal weg. Roland met een sublieme pass. Adu rent richting de bal. Adu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Whitsitt rent richting de bal. Corryn rent richting de bal. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Humboldt met een sublieme pass. Nagi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Geyiksiz rent richting de bal. Geyiksiz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adu de bal. Roland rent richting de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chitic rent richting de bal. Grzybczyk rent richting de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic draait met de bal, schiet en ... Batóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bernardino geeft de bal voor. Perfect kopt de bal weg. Daar is Grzybczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Clare komt het veld opgelopen. de Raedt komt het veld opgelopen. Meise komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basarabia 55%, Ggrass 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basarabia - Ggrass 0:0

50e minuut.
Meise bereikt de bal nog maar net als eerste. Meise haalt uit met een fantastische trap. Perfect probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nagi passt de bal met de wreef. Meise bereikt de bal nog maar net als eerste. Meise schiet op doel. Benarrivo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Basarabia - Ggrass 0:1

54e minuut.
Humboldt passt de bal met de wreef. Meise rent richting de bal. Perfect legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perfect krijgt een gele kaart. Meise is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nagi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Batóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basarabia - Ggrass 0:2

56e minuut.
de Raedt speelt de bal door. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi geeft een hoge lob. Meise is nu in balbezit. Meise schiet op doel. Batóg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Meise heeft problemen om de bal te vangen. Perfect rent richting de bal. Meise onderschept slim de pass. Meise draait met de bal, schiet en ... Zahiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batóg bokst de bal weg.

68e minuut.
de Raedt met de inworp. Geyiksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Humboldt verovert de bal door een tackle van achteren. Humboldt geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal. Batóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzybczyk rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Batóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basarabia - Ggrass 0:3

69e minuut.
de Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu onderschept slim de pass. Adu passt de bal in één keer door. Arnold is nu in balbezit. Arnold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nagi rent richting de bal. Chitic is nu in balbezit. Nagi rent richting de bal. Nagi haalt uit met een fantastische trap. Batóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basarabia - Ggrass 0:4

81e minuut.
Nagi rent richting de bal. Nagi passt de bal zonder na te denken. Chitic is nu in balbezit. Meise is nu in balbezit. Meise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basarabia - Ggrass 0:5

83e minuut.
Nagi is nu in balbezit. Nagi passt de bal zonder na te denken. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meise onderschept slim de pass. Meise haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Benarrivo probeert naar een medespeler te passen. Meise is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perfect. Meise wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Bernardino speelt de bal door. Nagi rent richting de bal. Benarrivo is nu in balbezit. Nagi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basarabia - Ggrass 0:6

89e minuut.
Na een snelle pass probeert de Raedt de bal onder controle te krijgen. Nagi rent richting de bal. Nagi passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Batóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basarabia 64%, Ggrass 36%.
Basarabia - Ggrass 0:6