Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Phoenix Suns
Azerbaijan Tactiek Cintra
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 36.1
outstanding Schieten average
good Passen weak
very good Verdedigen average


1e minuut.
Moles is nu in balbezit. Moles passt de bal met de wreef. do Salqueiro probeert naar een medespeler te passen. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ferreira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anchen is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Disztl ... Strafschop! Disztl krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı passt de bal in één keer door. Anchen is nu in balbezit. Brom is nu in balbezit. Brom draait met de bal, schiet en ... Saganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kanatçı is nu in balbezit. Kanatçı passt de bal met de wreef. Brom rent richting de bal. Brom draait met de bal, schiet en ... Saganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 1:0

10e minuut.
Čutta geeft de bal voor. Brom kopt de bal weg. do Salqueiro is nu in balbezit. Anchen verovert de bal door een tackle van achteren. Anchen haalt uit met een fantastische trap. Saganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 2:0

11e minuut.
Plewnia heeft problemen om de bal te vangen. Põldsam is nu in balbezit. Moles begaat een overtreding. Moles krijgt een gele kaart. Põldsam roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Põldsam kan niet meer verder spelen. Kiecal komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Inworp. Moles met een snelle inworp. Wołyniec heeft problemen om de bal te vangen. Wołyniec geeft een lange en hoge pass. Brom springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Brom passt de bal zonder na te denken. Moles rent richting de bal. Moles geeft een lange en hoge pass. Anchen rent richting de bal. Anchen haalt uit met een fantastische trap. Saganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanatçı zal de hoekschop nemen. Brom maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Anchen rent richting de bal. do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Moles probeert naar een medespeler te passen. Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı schiet op doel. Saganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Plewnia verovert de bal door een tackle van achteren. Plewnia geeft een lange en hoge pass. Moles kopt de bal weg. Anchen is nu in balbezit. Anchen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Moles passt de bal met de wreef. Anchen rent richting de bal. Anchen draait met de bal, schiet en ... Stegaru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 32%, Phoenix Suns 68%.
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 3:0

53e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Moles is nu in balbezit. Moles passt de bal met de wreef. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Regina met een sublieme pass. Černoch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włoszczak. Włoszczak krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Saganas met een sublieme pass. Wołyniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Disztl de bal. Anchen rent richting de bal. Anchen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blazhaev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı passt de bal in één keer door. Ferreira is nu in balbezit. Brom verovert de bal door een tackle van achteren. Brom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kanatçı is nu in balbezit. Kanatçı passt de bal zonder na te denken. Anchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchen schiet op doel. Saganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 4:0

78e minuut.
Blazhaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moles rent richting de bal. Moles passt de bal zonder na te denken. Anchen rent richting de bal. Anchen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Brom raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butuşan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Moles geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Disztl de bal onder controle te krijgen. Anchen rent richting de bal. Anchen geeft de bal voor. Butuşan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 5:0

85e minuut.
Landreau onderschept slim de pass. Landreau geeft een hoge lob. Hiacynt rent richting de bal. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Moles bereikt de bal nog maar net als eerste. Moles heeft problemen om de bal te vangen. Moles geeft een lange en hoge pass. Butuşan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Saganas niet meer kan verder spelen. Grabski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 36%, Phoenix Suns 64%.
Pittsburgh FC - Phoenix Suns 5:0