Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Aguilas son Campeones
e Tactiek USA 451 :)
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten very good
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Augestrand kopt de bal weg. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Foster met een sublieme pass. Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dunst is nu in balbezit. Dunst passt de bal in één keer door. Pipoca geeft een hoge lob. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Aguilas son Campeones 0:1

35e minuut.
Lampka passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Třasoň met een sublieme pass. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez schiet op doel. Băşulescu bokst de bal weg.

38e minuut.
Lampka speelt de bal door. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cabaye geeft een lange en hoge pass. Ulusoylu geeft een hoge lob. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Băşulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Aguilas son Campeones 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 56%, Aguilas son Campeones 44%.
AEK Chios - Aguilas son Campeones 0:2

49e minuut.
Kıraç met een sublieme pass. Pipoca kopt de bal weg. Lampka rent richting de bal. Lampka geeft een lange en hoge pass. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

58e minuut.
Lampka is nu in balbezit. Bermúdez rent richting de bal. Myszor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myszor krijgt een gele kaart. Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bermúdez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Băşulescu met een sublieme pass. Pipoca kopt de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Weigelt speelt de bal door. Furtok rent richting de bal. Augestrand maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Augestrand moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Augestrand schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Dunst is nu in balbezit. Dunst passt de bal met de wreef. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka geeft een lange en hoge pass. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen. Băşulescu bokst de bal weg.

70e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Dunst rent richting de bal. Dunst passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miglio komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Lampka de bal onder controle te krijgen. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemencz speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ulusoylu probeert naar een medespeler te passen. Lampka rent richting de bal. Lampka passt de bal met de wreef. Dunst is nu in balbezit. Dunst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dunst onderschept slim de pass. Dunst speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Băşulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Aguilas son Campeones 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 60%, Aguilas son Campeones 40%.
AEK Chios - Aguilas son Campeones 0:3