Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Redskins Balls of Steel
Mid Tactiek singer high off
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Broome onderschept slim de pass. Broome passt de bal zonder na te denken. Huff rent richting de bal. Huff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Balls of Steel 0:1

9e minuut.
Goodfellow geeft een lange en hoge pass. Kotfin probeert naar een medespeler te passen. Harth kopt de bal weg. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Redskins - Balls of Steel 1:1

14e minuut.
Aguerre met een sublieme pass. Mirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Balls of Steel 2:1

25e minuut.
Goodfellow passt de bal met de wreef. Huff is nu in balbezit. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff verovert de bal door een tackle van achteren. Huff haalt uit met een fantastische trap. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Broome rent richting de bal. Broome passt de bal met de wreef. Mirotta heeft problemen om de bal te vangen. Mirotta geeft een lange en hoge pass. Critchfield kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Breathitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Broome geeft een hoge lob. Di Muoio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hockensmith met een sublieme pass. Huff is nu in balbezit. Huff schiet op doel. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jadrić rent richting de bal. Jadrić geeft een hoge lob. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca draait met de bal, schiet en ... Breathitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Balls of Steel 3:1

42e minuut.
Broome speelt de bal door. Huff is nu in balbezit. Huff speelt de bal door. Daar is Critchfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Critchfield haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Broome heeft problemen om de bal te vangen. Broome geeft een hoge lob. Jael rent richting de bal. Critchfield verovert de bal door een tackle van achteren. Critchfield haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 46%, Balls of Steel 54%.
Hapoel Redskins - Balls of Steel 3:1

52e minuut.
Williams probeert de bal aan de voet te houden. Roca is nu in balbezit. Harth is nu in balbezit. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Harth geeft een hoge lob. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekmezci neemt de hoekschop. Roca kopt de bal weg. Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Balls of Steel 4:1

81e minuut.
Di Muoio heeft problemen om de bal te vangen. Di Muoio geeft de bal voor. Paltrow kopt de bal weg. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paltrow speelt de bal door. Huff is nu in balbezit. Saarikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff verovert de bal door een tackle van achteren. Huff haalt uit met een fantastische trap. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Balls of Steel 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 49%, Balls of Steel 51%.
Hapoel Redskins - Balls of Steel 4:2