Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Tops FC Carolina
Man Wide Tactiek Jason
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 53
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu speelt de bal door. Gajardo is nu in balbezit. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Gajardo rent richting de bal. Gajardo schiet op doel. Breathitt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Mastroeni geeft een lange en hoge pass. Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan met een sublieme pass. Gajardo rent richting de bal. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mastroeni trapt de bal weg. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo passt de bal in één keer door. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă met een sublieme pass. Tătărescu met een sublieme pass. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shing Kit met de inworp. Dincă speelt de bal door. Gajardo rent richting de bal. Gajardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Breathitt trapt de bal weg. Falkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bielski de bal. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:1

17e minuut.
Walsh probeert naar een medespeler te passen. Gajardo rent richting de bal. Gajardo passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tătărescu kopt de bal weg. Gajardo rent richting de bal. Gajardo probeert naar een medespeler te passen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Shing Kit de bal. Shing Kit met een sublieme pass. Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:2

24e minuut.
Bencik geeft de bal voor. Gajardo is nu in balbezit. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo draait met de bal, schiet en ... Breathitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:3

29e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:4

33e minuut.
Haceatureanu is nu in balbezit. Haceatureanu passt de bal met de wreef. Gajardo rent richting de bal. Gajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Shing Kit geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajardo de bal. Vallow is nu in balbezit. Gajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gajardo haalt uit met een fantastische trap. Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Falkowski passt de bal in één keer door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit passt de bal zonder na te denken. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Haceatureanu rent richting de bal. Haceatureanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gajardo de bal. Gajardo draait met de bal, schiet en ... Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mastroeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 79%, FC Carolina 21%.
High Tops - FC Carolina 0:5

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tătărescu neemt de hoekschop. Gajardo kopt de bal weg. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:6

50e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Gajardo de bal. Gajardo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:7

56e minuut.
Tătărescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gajardo de bal. Gajardo speelt de bal door. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Haceatureanu de bal. Adcock begaat een overtreding. Haceatureanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Haceatureanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gajardo heeft problemen om de bal te vangen. Gajardo schiet op doel. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Shing Kit heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:8

67e minuut.
Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mastroeni de bal. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Breathitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:9

67e minuut.
Walsh probeert naar een medespeler te passen. Adcock speelt de bal door. Mastroeni heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dincă kopt de bal weg. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal met de wreef. Gajardo heeft problemen om de bal te vangen. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Hardin de bal. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal in één keer door. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - FC Carolina 0:11

77e minuut.
Dincă speelt de bal door. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal in één keer door. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan met een sublieme pass. Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Gajardo rent richting de bal. Gajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tătărescu de bal. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harju heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mastroeni geeft een lange en hoge pass. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal met de wreef. Gajardo heeft problemen om de bal te vangen. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bielski rent richting de bal. Bielski geeft een lange en hoge pass. Lillo probeert de bal aan de voet te houden. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 82%, FC Carolina 18%.
High Tops - FC Carolina 0:11