Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carolina High Tops
Jason Tactiek Man Wide
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 48.6
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Shing Kit geeft de bal voor. Fedak is nu in balbezit. Gajardo onderschept slim de pass. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - High Tops 1:0

12e minuut.
Dorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorn geeft de bal voor. Yedigaryan heeft problemen om de bal te vangen. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carolina - High Tops 1:1

17e minuut.
Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan passt de bal met de wreef. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit geeft een lange en hoge pass. Gajardo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík rent richting de bal. Pugmire met een sublieme pass. Daar is Kousalík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousalík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - High Tops 1:2

30e minuut.
Gajardo passt de bal zonder na te denken. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Gajardo rent richting de bal. Gajardo draait met de bal, schiet en ... Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dorn geeft een hoge lob. Kousalík rent richting de bal. Andruchów rent richting de bal. Kousalík verovert de bal door een tackle van achteren. Kousalík draait met de bal, schiet en ... Târşitu bokst de bal weg.

35e minuut.
Shing Kit passt de bal met de wreef. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal met de wreef. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Haceatureanu passt de bal in één keer door. Dorn is nu in balbezit. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel. Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carolina - High Tops 2:2

44e minuut.
Inworp. Dorn met een snelle inworp. Adcock geeft de bal voor. Târşitu speelt de bal door. Dorn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carolina 54%, High Tops 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Carolina - High Tops 2:2

49e minuut.
Haceatureanu rent richting de bal. Haceatureanu geeft de bal voor. Inworp. Adcock met de inworp. Pugmire geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Haceatureanu is nu in balbezit. Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu geeft de bal voor. Falkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bortolotti de bal. Feliksiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Feliksiak met een sublieme pass. Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire passt de bal zonder na te denken. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Uzelac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzelac speelt de bal door. Adcock speelt de bal door. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bortolotti rent richting de bal. Gajardo onderschept slim de pass. Falkowski rent richting de bal. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo draait met de bal, schiet en ... Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gajardo onderschept slim de pass. Gajardo speelt de bal door. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft de bal voor. Niemiro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Wescott de bal. Wescott geeft de bal voor. Daar is Yedigaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousalík onderschept slim de pass. Kousalík schiet op doel. Târşitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Adcock passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yedigaryan de bal. Yedigaryan speelt de bal door. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carolina 51%, High Tops 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Carolina - High Tops 2:2