Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macon Jaffrey fornIA
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Dracula onderschept slim de pass. Dracula geeft een lange en hoge pass. Siti is nu in balbezit. Siti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Borovanský kopt de bal weg. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti passt de bal zonder na te denken. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Becleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Becleanu probeert naar een medespeler te passen. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bråten met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Figielski is nu in balbezit. Figielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Becleanu rent richting de bal. Becleanu passt de bal in één keer door. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rabeira de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pavalachii geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becleanu met een snelle inworp. Krešan is nu in balbezit. Krešan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavalachii heeft problemen om de bal te vangen. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Jaffrey fornIA 1:0

32e minuut.
Dracula onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlikowski met de inworp. Krešan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vidal passt de bal zonder na te denken. Daar is Siti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abell bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti verovert de bal door een tackle van achteren. Siti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 53%, Jaffrey fornIA 47%.
Macon - Jaffrey fornIA 1:0

60e minuut.
Borovanský rent richting de bal. Borovanský passt de bal in één keer door. Siti is nu in balbezit. Siti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karl de bal onder controle te krijgen. Paal! Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karl heeft problemen om de bal te vangen. Figielski is nu in balbezit. Figielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macon - Jaffrey fornIA 1:1

67e minuut.
Pavalachii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavalachii geeft de bal voor. Siti is nu in balbezit. Siti schiet op doel. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Crescimbeni heeft problemen om de bal te vangen. Krešan is nu in balbezit. Krešan passt de bal met de wreef. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Casamassima rent richting de bal. Casamassima probeert naar een medespeler te passen. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Jaffrey fornIA 2:1

86e minuut.
Siti rent richting de bal. Siti passt de bal met de wreef. Barroso is nu in balbezit. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Abell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal met een sublieme pass. Siti rent richting de bal. Siti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maupin met een harde bal richting middenveld. Borovanský kopt de bal weg. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maupin met een harde bal richting middenveld. Bråten kopt de bal weg. Daar is Abell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 67%, Jaffrey fornIA 33%.
Macon - Jaffrey fornIA 2:1