Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaffrey fornIA Macon
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 33.3
solid Schieten good
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima verovert de bal door een tackle van achteren. Casamassima met een sublieme pass. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Shields trapt de bal weg. Šop kopt de bal weg. Rabeira probeert de bal met de borst te controleren. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Siti controleert de bal met de borst. Karl rent richting de bal. Siti verovert de bal door een tackle van achteren. Siti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Barroso de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Macon 1:0

9e minuut.
Barroso rent richting de bal. Barroso passt de bal in één keer door. Siti is nu in balbezit. Siti schiet op doel. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Macon 2:0

14e minuut.
Casamassima is nu in balbezit. Casamassima geeft een hoge lob. Pavalachii rent richting de bal. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Shields probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rabeira geeft een hoge lob. Daar is Abell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siti rent richting de bal. Siti geeft een hoge lob. bin Johar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
bin Johar passt de bal in één keer door. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński speelt de bal door. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti schiet op doel. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Macon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 46%, Macon 54%.
Jaffrey fornIA - Macon 3:0

55e minuut.
Krešan probeert de bal met de borst te controleren. Pavalachii rent richting de bal. Krešan is nu in balbezit. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó draait met de bal, schiet en ... Shields verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pawlikowski zal de hoekschop nemen. Becleanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cwojdziński kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Johar de bal. Šop speelt de bal door. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maupin trapt de bal weg. Cwojdziński kopt de bal weg. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Macon 4:0

80e minuut.
Pavalachii rent richting de bal. Pavalachii geeft een hoge lob. Inworp. Pawlikowski met de inworp. Dracula onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński speelt de bal door. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Crescimbeni met de inworp. Krešan probeert de bal met de borst te controleren. Cwojdziński is nu in balbezit. Krešan onderschept slim de pass. Krešan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Karl rent richting de bal. Karl geeft de bal voor. Barroso probeert de bal aan de voet te houden. Bråten geeft een hoge lob. Siti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 38%, Macon 62%.
Jaffrey fornIA - Macon 4:0