Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Redskins Aguilas son Campeones
Mid Tactiek 451??
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 54.9
excellent Schieten adequate
good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurovac verovert de bal door een tackle van achteren. Zurovac geeft de bal voor. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Harth is nu in balbezit. Harth passt de bal met de wreef. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Meola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 1:0

23e minuut.
Jael kan de bal niet met de borst controleren. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 1:1

32e minuut.
Angot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sartorio de bal. Azalmaz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Azalmaz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Azalmaz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sartorio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sartorio kan niet meer verder spelen. Pazurkiewicz komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Dunst speelt de bal door. Newhart speelt de bal door. Lampka is nu in balbezit. Lampka draait met de bal, schiet en ... Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 1:2

38e minuut.
Pekmezci kan de bal niet met de borst controleren. Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca speelt de bal door. Lampka heeft problemen om de bal te vangen. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pekmezci speelt de bal door. Roca rent richting de bal. Roca passt de bal met de wreef. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Di Muoio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst probeert naar een medespeler te passen. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pazurkiewicz geeft de bal voor. Aguerre kopt de bal weg. Pipoca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harth speelt de bal door. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:2

44e minuut.
Harth probeert naar een medespeler te passen. Zurovac rent richting de bal. Zurovac geeft een lange en hoge pass. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 60%, Aguilas son Campeones 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:2

46e minuut.
Dunst passt de bal in één keer door. Newhart rent richting de bal. Newhart met een sublieme pass. Lampka is nu in balbezit. Lampka draait met de bal, schiet en ... Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:3

47e minuut.
Saarikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka rent richting de bal. Jael rent richting de bal. Lampka onderschept slim de pass. Lampka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lampka is nu in balbezit. Lampka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pazurkiewicz speelt de bal door. Jael speelt de bal door. Klungelig pakt Aguerre de bal. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Aguerre kopt de bal weg. Quang Thịnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Lampka is nu in balbezit. Lampka draait met de bal, schiet en ... Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pazurkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Saarikko geeft de bal voor. Quang Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Meola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal met de wreef. Pazurkiewicz met een sublieme pass. Lampka is nu in balbezit. Lampka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:4

74e minuut.
Kenney passt de bal in één keer door. Dunst rent richting de bal. Dunst passt de bal met de wreef. Lampka is nu in balbezit. Lampka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:5

80e minuut.
Newhart onderschept slim de pass. Dunst rent richting de bal. Dunst passt de bal met de wreef. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka haalt uit met een fantastische trap. Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:6

88e minuut.
Lampka passt de bal zonder na te denken. Dunst is nu in balbezit. Dunst passt de bal in één keer door. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 64%, Aguilas son Campeones 36%.
Hapoel Redskins - Aguilas son Campeones 2:6