Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel AEK Chios
singer high off Tactiek e
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen very good


11e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 0:1

14e minuut.
Broome rent richting de bal. Třasoň is nu in balbezit. Broome begaat een overtreding. Broome krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Furtok geeft de bal voor. Conklin probeert de bal aan de voet te houden. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 0:2

21e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Furtok met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 0:3

27e minuut.
Teodorovici passt de bal met de wreef. Furtok rent richting de bal. Furtok geeft de bal voor. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Broome passt de bal in één keer door. Hockensmith rent richting de bal. Myszor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myszor krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Critchfield geeft een hoge lob. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt passt de bal in één keer door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 53%, AEK Chios 47%.
Balls of Steel - AEK Chios 0:3

47e minuut.
Critchfield passt de bal zonder na te denken. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Breathitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 0:4

70e minuut.
Weigelt met een sublieme pass. Furtok geeft de bal voor. Foll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Breathitt speelt de bal door. Conklin kopt de bal weg. Huff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broome is nu in balbezit. Broome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Weigelt verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor is nu in balbezit. Myszor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AEK Chios 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 65%, AEK Chios 35%.
Balls of Steel - AEK Chios 0:5