Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Balls of Steel
3 Tactiek singer high off
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 49.6
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Broome speelt de bal door. Goodfellow met een sublieme pass. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff onderschept slim de pass. Huff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Critchfield de bal. Třasoň onderschept slim de pass. Třasoň met een sublieme pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dybula geeft de bal voor. Reis is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Balls of Steel 1:0

34e minuut.
Tağıyev rent richting de bal. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Weigelt passt de bal zonder na te denken. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 54%, Balls of Steel 46%.
AEK Chios - Balls of Steel 1:0

53e minuut.
Klemencz is nu in balbezit. Klemencz passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Balls of Steel 2:0

55e minuut.
Weigelt passt de bal in één keer door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tağıyev begaat een overtreding. Teodorovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weigelt komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal met de wreef. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Breathitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Balls of Steel 3:0

68e minuut.
Melekyüz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miglio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Furtok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tağıyev de bal. Foster onderschept slim de pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Breathitt bokst de bal weg.

82e minuut.
Klemencz speelt de bal door. Weigelt rent richting de bal. Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Paal! Breathitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Breathitt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Balls of Steel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 34%, Balls of Steel 66%.
AEK Chios - Balls of Steel 4:0