Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Hapoel Redskins
3 Tactiek Mid
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Harth is nu in balbezit. Roca rent richting de bal. Harth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 0:1

14e minuut.
Wasiak heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal in één keer door. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Băşulescu geeft de bal voor. Aguerre rent richting de bal. Teodorovici maakt een afschuwelijke overtreding. Teodorovici krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk passt de bal met de wreef. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel. Băşulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 0:2

29e minuut.
Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarikko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melekyüz. Melekyüz krijgt een gele kaart. Roca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azalmaz komt het veld opgelopen. Wasiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Cabaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Melekyüz kopt de bal weg. Harth rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Myszor met de inworp. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 1:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myszor met de inworp. Foster speelt de bal door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor rent richting de bal. Met opzet legt Di Muoio zijn tegenspeler op de grond. Myszor raakt geblesseerd tijdens het duel. Weigelt komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Myszor onderschept slim de pass. Myszor passt de bal met de wreef. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - Hapoel Redskins 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 52%, Hapoel Redskins 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Chios - Hapoel Redskins 2:2

51e minuut.
Saarikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarikko passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furtok met de inworp. Weigelt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 3:2

61e minuut.
Furtok geeft de bal voor. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Kotfin bokst de bal weg. Klungelig pakt Di Muoio de bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 4:2

66e minuut.
Di Muoio kopt de bal weg. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev passt de bal zonder na te denken. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miglio komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dybula met een sublieme pass. Myszor speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 5:2

73e minuut.
Di Muoio geeft de bal voor. Azalmaz is nu in balbezit. Furtok begaat een overtreding. Furtok krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ryabtsev geeft de bal voor. Myszor speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerre geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Aguerre rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 6:2

79e minuut.
Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Muoio. Di Muoio krijgt een gele kaart. Foster moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Foster kan niet meer verder spelen. Czusz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Miglio passt de bal zonder na te denken. Di Muoio rent richting de bal. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Hapoel Redskins 7:2

83e minuut.
Harth passt de bal zonder na te denken. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodorovici krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Harth is nu in balbezit. Harth passt de bal met de wreef. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk geeft de bal voor. Azalmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Băşulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kotfin trapt de bal weg van het doel. Myszor kopt de bal weg. Czusz is nu in balbezit. Czusz schiet op doel. Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 35%, Hapoel Redskins 65%.
AEK Chios - Hapoel Redskins 7:2