Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Redskins AEK Chios
Mid Tactiek 3
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Pekmezci heeft problemen om de bal te vangen. Furtok is nu in balbezit. Furtok speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Paal! Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerre onderschept slim de pass. Saarikko is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wasiak rent richting de bal. Wasiak speelt de bal door. Pekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci geeft een hoge lob. Wanczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal met de wreef. Di Muoio probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Foster is nu in balbezit. Teodorovici rent richting de bal. Foster is nu in balbezit. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pekmezci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weigelt kan de bal niet met de borst controleren. Weigelt speelt de bal door. Aguerre probeert de bal met de borst te controleren. Aguerre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Foster rent richting de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Met opzet legt Wasiak zijn tegenspeler op de grond. Teodorovici wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teodorovici kan niet meer verder spelen. Miglio komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Aguerre passt de bal in één keer door. Myszor is nu in balbezit. Myszor met een sublieme pass. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Saarikko probeert de bal met de borst te controleren. Foster rent richting de bal. Foster passt de bal zonder na te denken. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Weigelt kopt de bal weg. Wasiak controleert de bal met de borst. Foster speelt de bal door. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 52%, AEK Chios 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Redskins - AEK Chios 0:0

71e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. Furtok met een sublieme pass. Miglio rent richting de bal. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Myszor passt de bal met de wreef. Weigelt met een sublieme pass. Klungelig pakt Miglio de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ryabtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryabtsev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wanczyk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Saarikko geeft de bal voor. Roca rent richting de bal. Furtok begaat een overtreding. Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wasiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wanczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - AEK Chios 1:0

89e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cabaye de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - AEK Chios 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 56%, AEK Chios 44%.
Hapoel Redskins - AEK Chios 2:0