Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-20 01:14
  • Competitiewedstrijd: A-League.04 [del]
  • Stadion: Azteca
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10402
Aguilas son Campeones Balls of Steel
USA 451 :) Tactiek singer high off
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten good
formidable Passen average
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
McPherson heeft problemen om de bal te vangen. Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca passt de bal zonder na te denken. Newhart is nu in balbezit. Newhart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst geeft een lange en hoge pass. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart haalt uit met een fantastische trap. Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Reis passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Augestrand geeft een hoge lob. Newhart maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Augestrand rent richting de bal. Augestrand passt de bal zonder na te denken. Newhart is nu in balbezit. Newhart haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Newhart passt de bal zonder na te denken. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka probeert naar een medespeler te passen. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart schiet op doel. Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pierce kopt de bal weg. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst geeft de bal voor. Newhart is nu in balbezit. Newhart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Critchfield passt de bal met de wreef. Huff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulusoylu. Ulusoylu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Paltrow kopt de bal weg. McPherson heeft problemen om de bal te vangen. Newhart rent richting de bal. Newhart haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Balls of Steel 1:0

40e minuut.
Lampka speelt de bal door. Dunst is nu in balbezit. Dunst speelt de bal door. Newhart rent richting de bal. Newhart schiet op doel. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Critchfield is nu in balbezit. Critchfield geeft een lange en hoge pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft een lange en hoge pass. Newhart krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 21%, Balls of Steel 79%.
Aguilas son Campeones - Balls of Steel 1:0

49e minuut.
Campbell rent richting de bal. Campbell met een sublieme pass. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lampka probeert naar een medespeler te passen. Dunst is nu in balbezit. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lampka rent richting de bal. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampka speelt de bal door. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ulusoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulusoylu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lampka de bal. Lampka geeft een hoge lob. Newhart maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Newhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart verovert de bal door een tackle van achteren. Newhart draait met de bal, schiet en ... Breathitt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Paltrow geeft een lange en hoge pass. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst maakt een afschuwelijke overtreding. Dunst krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Augestrand heeft problemen om de bal te vangen. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Newhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newhart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Balls of Steel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 28%, Balls of Steel 72%.
Aguilas son Campeones - Balls of Steel 2:0