Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Aguilas son Campeones
singer high off Tactiek USA 451 :)
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 63.3
solide Schieten redelijk
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Huff rent richting de bal. Huff passt de bal zonder na te denken. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield schiet op doel. Forbes probeert de bal aan de voet te houden. Kıraç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tağıyev onderschept slim de pass. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Tağıyev begaat een overtreding. Dunst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pipoca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dunst kopt de bal weg. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand geeft de bal voor. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dunst met de inworp. Augestrand is nu in balbezit. Conklin begaat een overtreding. Conklin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Lampka de bal. Lampka probeert naar een medespeler te passen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:1

42e minuut.
Broome met een snelle inworp. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow passt de bal zonder na te denken. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka passt de bal in één keer door. Augestrand heeft problemen om de bal te vangen. Augestrand geeft een lange en hoge pass. Angot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 69%, Aguilas son Campeones 31%.
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:2

60e minuut.
Lampka rent richting de bal. Lampka heeft problemen om de bal te vangen. Lampka geeft een lange en hoge pass. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:3

84e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Lampka is nu in balbezit. Lampka passt de bal in één keer door. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:4

86e minuut.
Dunst verovert de bal door een tackle van achteren. Dunst geeft een hoge lob. Angot is nu in balbezit. Angot haalt uit met een fantastische trap. Breathitt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dunst speelt de bal door. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca geeft de bal voor. Angot is nu in balbezit. Angot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 66%, Aguilas son Campeones 34%.
Balls of Steel - Aguilas son Campeones 0:5