Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Tops Jaffrey fornIA
Man Wide Tactiek 433
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso passt de bal zonder na te denken. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Harlan is nu in balbezit. Harlan met een sublieme pass. Klungelig pakt Kousalík de bal. Kousalík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabeira de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt de Raedt de bal. Barroso is nu in balbezit. Figielski is nu in balbezit. Siti is nu in balbezit. Siti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Niemiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rabeira de bal. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Rea met een sublieme pass. Barroso rent richting de bal. Barroso passt de bal zonder na te denken. Figielski rent richting de bal. Figielski schiet op doel. Feliksiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 52%, Jaffrey fornIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
High Tops - Jaffrey fornIA 0:0

55e minuut.
de Raedt is nu in balbezit. de Raedt passt de bal in één keer door. Pavalachii is nu in balbezit. Kousalík onderschept slim de pass. Kousalík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. Çeşmeönü kopt de bal weg. Barroso speelt de bal door. Klungelig pakt Siti de bal. Siti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
de Raedt onderschept slim de pass. de Raedt geeft de bal voor. Klungelig pakt Rabeira de bal. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 54%, Jaffrey fornIA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
High Tops - Jaffrey fornIA 0:0