Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaffrey fornIA High Tops
433 Tactiek Man Wide
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Pavalachii verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller probeert naar een medespeler te passen. Kousalík rent richting de bal. Kousalík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík haalt uit met een fantastische trap. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Niemiro onderschept slim de pass. Niemiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kousalík de bal. Kousalík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lascu onderschept slim de pass. Lascu geeft een lange en hoge pass. Kousalík rent richting de bal. Kousalík draait met de bal, schiet en ... Rabeira probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zeller is nu in balbezit. Zeller passt de bal met de wreef. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pavalachii de bal onder controle te krijgen. English bokst de bal weg.

27e minuut.
Vidal passt de bal met de wreef. Siti is nu in balbezit. Siti met een sublieme pass. bin Johar is nu in balbezit. bin Johar draait met de bal, schiet en ... Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Fedak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bolteanschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Johar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
bin Johar kopt de bal weg. Siti rent richting de bal. Fedak is nu in balbezit. Siti verovert de bal door een tackle van achteren. Siti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller met een sublieme pass. Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire passt de bal zonder na te denken. Kousalík is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dorn rent richting de bal. Dorn geeft een lange en hoge pass. Daar is Pavalachii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousalík verovert de bal door een tackle van achteren. Kousalík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 54%, High Tops 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaffrey fornIA - High Tops 0:0

51e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Wescott onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wescott de bal. Wescott geeft een lange en hoge pass. Kousalík krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zeller geeft een hoge lob. Pavalachii heeft problemen om de bal te vangen. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - High Tops 0:1

58e minuut.
Kousalík onderschept slim de pass. Kousalík heeft problemen om de bal te vangen. Kousalík draait met de bal, schiet en ... English probeert wanhopig de bal te grijpen. Rabeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - High Tops 0:2

64e minuut.
Zeller is nu in balbezit. Zeller speelt de bal door. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík verovert de bal door een tackle van achteren. Kousalík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - High Tops 0:3

65e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Bolteanschi is nu in balbezit. Bolteanschi passt de bal met de wreef. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - High Tops 1:3

68e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Zeller onderschept slim de pass. Zeller passt de bal zonder na te denken. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rabeira heeft problemen om de bal te vangen. Zeller verovert de bal door een tackle van achteren. Zeller geeft een lange en hoge pass. Kousalík rent richting de bal. Kousalík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - High Tops 1:4

82e minuut.
Lascu geeft een lange en hoge pass. Zeller heeft problemen om de bal te vangen. Pavalachii bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík onderschept slim de pass. Kousalík draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg.

87e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een hoge lob. bin Johar krijgt zijn hoofd ertegen. Siti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - High Tops 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 65%, High Tops 35%.
Jaffrey fornIA - High Tops 2:4