Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carolina Macon
Jason Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
43 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 31.6
excellent Schieten adequate
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Haceatureanu speelt de bal door. Becleanu probeert naar een medespeler te passen. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tătărescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gajardo de bal. Lynch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lynch krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Lynch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo rent richting de bal. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel. Maupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Macon 1:0

11e minuut.
Abell geeft een hoge lob. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă geeft een lange en hoge pass. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dincă passt de bal in één keer door. Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit passt de bal met de wreef. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Casamassima speelt de bal door. Krešan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Yedigaryan de bal onder controle te krijgen. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó schiet op doel. Târşitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal in één keer door. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Shing Kit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă passt de bal zonder na te denken. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Maupin bokst de bal weg.

20e minuut.
Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit geeft een hoge lob. Karl heeft problemen om de bal te vangen. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo rent richting de bal. Gajardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit passt de bal met de wreef. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Maupin met een harde bal richting middenveld. Dincă met een sublieme pass. Shing Kit met een sublieme pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Macon 2:0

26e minuut.
Daar is Krešan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krešan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo onderschept slim de pass. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Shing Kit onderschept slim de pass. Shing Kit geeft een hoge lob. Gajardo kopt de bal weg. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Haceatureanu speelt de bal door. Gajardo rent richting de bal. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Andruchów kopt de bal weg. Klungelig pakt Casamassima de bal. Dincă met een sublieme pass. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gajardo is nu in balbezit. Gajardo passt de bal met de wreef. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karl de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Shing Kit speelt de bal door. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo heeft problemen om de bal te vangen. Gajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Shing Kit heeft problemen om de bal te vangen. Casamassima met een sublieme pass. Krešan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gajardo kan de bal niet met de borst controleren. Šop is nu in balbezit. Šop passt de bal met de wreef. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Shing Kit met de inworp. Dincă speelt de bal door. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski schiet op doel. Karl probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shing Kit zal de hoekschop nemen. Haceatureanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel. Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shing Kit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dincă probeert naar een medespeler te passen. Shing Kit geeft een hoge lob. Falkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carolina 40%, Macon 60%.
FC Carolina - Macon 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Falkowski de bal. Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falkowski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Klungelig pakt Shing Kit de bal. Shing Kit met een sublieme pass. Gajardo rent richting de bal. Gajardo draait met de bal, schiet en ... Maupin bokst de bal weg. Lynch is nu in balbezit. Gajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gajardo schiet op doel. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Macon 3:0

56e minuut.
Gajardo passt de bal met de wreef. Dincă is nu in balbezit. Dincă geeft de bal voor. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Macon 4:0

58e minuut.
Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit speelt de bal door. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Abell de bal. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Casamassima de bal. Falkowski rent richting de bal. Falkowski passt de bal met de wreef. Gajardo rent richting de bal. Gajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu met een sublieme pass. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karl de bal onder controle te krijgen. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Haceatureanu passt de bal met de wreef. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal met de wreef. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abell de bal. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Maupin bokst de bal weg.

70e minuut.
Gajardo draait met de bal, schiet en ... Lynch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tătărescu neemt de hoekschop. Falkowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Macon 5:0

73e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Haceatureanu rent richting de bal. Haceatureanu passt de bal in één keer door. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maupin met een harde bal richting middenveld. Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu passt de bal in één keer door. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Krešan rent richting de bal. Haceatureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Haceatureanu met een sublieme pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Doeltrap. Târşitu met een harde bal richting middenveld. Dincă speelt de bal door. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carolina 25%, Macon 75%.
FC Carolina - Macon 5:0