Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macon FC Carolina
Normal Tactiek Jason
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Shing Kit probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu heeft problemen om de bal te vangen. Tătărescu passt de bal in één keer door. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Yedigaryan speelt de bal door. Shing Kit probeert naar een medespeler te passen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Lynch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Shing Kit onderschept slim de pass. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal met de wreef. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Krešan is nu in balbezit. Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu speelt de bal door. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo schiet op doel. Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - FC Carolina 0:1

10e minuut.
Šop met een harde bal richting middenveld. Dincă kopt de bal weg. Abell rent richting de bal. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dincă speelt de bal door. Falkowski rent richting de bal. Abell is nu in balbezit. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tătărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătărescu met een sublieme pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tătărescu met een sublieme pass. Gajardo rent richting de bal. Crescimbeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gajardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falkowski komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Rutkowski rent richting de bal. Rutkowski geeft een lange en hoge pass. Lynch heeft problemen om de bal te vangen. Gajardo rent richting de bal. Gajardo draait met de bal, schiet en ... Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu met een sublieme pass. Dincă speelt de bal door. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal met de wreef. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - FC Carolina 0:2

31e minuut.
Maupin probeert naar een medespeler te passen. Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit passt de bal met de wreef. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tătărescu met een sublieme pass. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo passt de bal met de wreef. Falkowski rent richting de bal. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maupin met een sublieme pass. Krešan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Casamassima de bal onder controle te krijgen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dincă rent richting de bal. Dincă met een sublieme pass. Casamassima heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maupin trapt de bal weg. Dincă kopt de bal weg. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă passt de bal met de wreef. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - FC Carolina 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 72%, FC Carolina 28%.
Macon - FC Carolina 0:3

47e minuut.
Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Kit is nu in balbezit. Shing Kit passt de bal in één keer door. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maupin speelt de bal door. Casamassima kopt de bal weg. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Shing Kit passt de bal zonder na te denken. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - FC Carolina 0:4

61e minuut.
Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Krešan onderschept slim de pass. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dincă kopt de bal weg. Abell rent richting de bal. Falkowski begaat een overtreding. Falkowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski passt de bal in één keer door. Crescimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maupin met een harde bal richting middenveld. Shing Kit kopt de bal weg. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Maupin bokst de bal weg.

69e minuut.
Dincă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gajardo de bal. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel. Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - FC Carolina 0:5

71e minuut.
Gajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gajardo geeft een lange en hoge pass. Dincă kopt de bal weg. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - FC Carolina 0:6

74e minuut.
Mracskó passt de bal in één keer door. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal in één keer door. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Shing Kit met een sublieme pass. Dincă met een sublieme pass. Abell bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 72%, FC Carolina 28%.
Macon - FC Carolina 0:6