Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaffrey fornIA Hapoel Redskins
433 Tactiek Mid
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


13e minuut.
Harth is nu in balbezit. Harth probeert naar een medespeler te passen. Margera is nu in balbezit. Margera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Figielski de bal. Aguerre onderschept slim de pass. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerre onderschept slim de pass. Aguerre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Vidal met een sublieme pass. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. Kotfin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:1

29e minuut.
Harth met een sublieme pass. Pavalachii bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:2

30e minuut.
Siti met een sublieme pass. Figielski is nu in balbezit. Wanczyk begaat een overtreding. Wanczyk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Borovanský kan de bal niet met de borst controleren. Harth rent richting de bal. Harth probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pekmezci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguerre geeft een hoge lob. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:3

44e minuut.
Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk passt de bal in één keer door. Margera kan de bal niet met de borst controleren. Harth is nu in balbezit. Harth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Harth verovert de bal door een tackle van achteren. Harth met een sublieme pass. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 65%, Hapoel Redskins 35%.
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:4

46e minuut.
Aguerre speelt de bal door. Margera bereikt de bal nog maar net als eerste. Margera passt de bal zonder na te denken. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Harth bereikt de bal nog maar net als eerste. Harth passt de bal zonder na te denken. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:5

61e minuut.
Harth probeert naar een medespeler te passen. Pavalachii bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:6

67e minuut.
Pekmezci met een snelle inworp. Aguerre rent richting de bal. Aguerre speelt de bal door. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... English bokst de bal weg. Rabeira rent richting de bal. Rabeira geeft een lange en hoge pass. Siti kopt de bal weg. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. English trapt de bal weg. Siti kopt de bal weg. Figielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski schiet op doel. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Aguerre met een sublieme pass. Harth met een sublieme pass. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:7

78e minuut.
Harth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fortunata komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Barroso passt de bal in één keer door. Borovanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Borovanský geeft een lange en hoge pass. Siti rent richting de bal. Siti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Pavalachii rent richting de bal. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 61%, Hapoel Redskins 39%.
Jaffrey fornIA - Hapoel Redskins 1:8