Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macon Balls of Steel
Normal Tactiek singer high off
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten excellent
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Pawlikowski de bal. Pawlikowski speelt de bal door. Critchfield met een sublieme pass. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Reis passt de bal met de wreef. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch rent richting de bal. Broome onderschept slim de pass. Broome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:1

21e minuut.
Crescimbeni onderschept slim de pass. Crescimbeni geeft een lange en hoge pass. Casamassima kan de bal niet met de borst controleren. Conklin rent richting de bal. Conklin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Reis onderschept slim de pass. Reis met een sublieme pass. Conklin rent richting de bal. Conklin geeft de bal voor. Huff springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:2

31e minuut.
Crescimbeni geeft een hoge lob. Inworp. Reis met een snelle inworp. Pierce geeft een hoge lob. Broome maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce passt de bal met de wreef. Reis rent richting de bal. Reis geeft een lange en hoge pass. Huff maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:3

38e minuut.
Huff passt de bal zonder na te denken. Broome rent richting de bal. Broome passt de bal met de wreef. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huff is nu in balbezit. Huff draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Inworp. Pierce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huff is nu in balbezit. Huff passt de bal zonder na te denken. Daar is Broome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 62%, Balls of Steel 38%.
Macon - Balls of Steel 0:3

51e minuut.
Maupin trapt de bal weg van het doel. Reis heeft problemen om de bal te vangen. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff is nu in balbezit. Huff haalt uit met een fantastische trap. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:4

53e minuut.
Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome onderschept slim de pass. Broome speelt de bal door. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Reis probeert naar een medespeler te passen. Conklin is nu in balbezit. Conklin passt de bal in één keer door. Broome is nu in balbezit. Broome draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Foll geeft de bal voor. Huff heeft problemen om de bal te vangen. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff is nu in balbezit. Huff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Broome is nu in balbezit. Broome passt de bal in één keer door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Maupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Huff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:5

66e minuut.
Broome heeft problemen om de bal te vangen. Lynch is nu in balbezit. Broome verovert de bal door een tackle van achteren. Broome schiet op doel. Maupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:6

73e minuut.
Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff rent richting de bal. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:7

78e minuut.
Casamassima probeert de bal aan de voet te houden. Broome rent richting de bal. Broome passt de bal met de wreef. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Šop probeert naar een medespeler te passen. Crescimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome is nu in balbezit. Broome schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - Balls of Steel 0:8

90e minuut.
Mracskó passt de bal in één keer door. Pierce speelt de bal door. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome haalt uit met een fantastische trap. Karl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 63%, Balls of Steel 37%.
Macon - Balls of Steel 0:8