Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Macon
singer high off Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 33.3
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Loughry probeert naar een medespeler te passen. Abell is nu in balbezit. Goodfellow onderschept slim de pass. Goodfellow haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hockensmith de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Šop rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith passt de bal met de wreef. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams haalt uit met een fantastische trap. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Greene met een sublieme pass. Seikaly kopt de bal weg. Crescimbeni probeert de bal aan de voet te houden. Williams is nu in balbezit. Williams geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Blair onderschept slim de pass. Blair speelt de bal door. Goodfellow rent richting de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Buckingham is nu in balbezit. Buckingham geeft een hoge lob. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Becleanu passt de bal met de wreef. Buckingham geeft een lange en hoge pass. Hockensmith kopt de bal weg. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Abell de bal onder controle te krijgen. Blair is nu in balbezit. Abell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abell krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Krešan passt de bal in één keer door. Goodfellow is nu in balbezit. Becleanu onderschept slim de pass. Becleanu geeft een lange en hoge pass. Mracskó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 56%, Macon 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - Macon 0:0

49e minuut.
Casamassima kopt de bal weg. Klungelig pakt Loughry de bal. Krešan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešan schiet op doel. Greene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Macon 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Krešan de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Krešan verovert de bal door een tackle van achteren. Krešan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Macon 0:2

59e minuut.
Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith passt de bal in één keer door. Lynch is nu in balbezit. Williams onderschept slim de pass. Williams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krešan bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughry verovert de bal door een tackle van achteren. Loughry passt de bal zonder na te denken. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Šop is nu in balbezit. Šop passt de bal met de wreef. Hockensmith speelt de bal door. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban onderschept slim de pass. Urban geeft de bal voor. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Loughry speelt de bal door. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair geeft een lange en hoge pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buckingham onderschept slim de pass. Buckingham geeft een lange en hoge pass. Seikaly kopt de bal weg. Krešan is nu in balbezit. Krešan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair geeft een lange en hoge pass. Williams kopt de bal weg. Klungelig pakt Hockensmith de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Macon 1:2

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Loughry de bal onder controle te krijgen. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly passt de bal met de wreef. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balls of Steel - Macon 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 38%, Macon 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - Macon 2:2