Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios FC Carolina
3 Tactiek Jason
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi met een sublieme pass. Weigelt met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Târşitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Andruchów passt de bal met de wreef. Myszor rent richting de bal. Myszor passt de bal met de wreef. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tătărescu geeft de bal voor. Falkowski kopt de bal weg. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo onderschept slim de pass. Gajardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - FC Carolina 0:1

14e minuut.
Haceatureanu is nu in balbezit. Haceatureanu passt de bal met de wreef. Shing Kit met een sublieme pass. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Băşulescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Falkowski is nu in balbezit. Myszor speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klemencz onderschept slim de pass. Klemencz met een sublieme pass. Dybula met een sublieme pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Myszor geeft de bal voor. Târşitu speelt de bal door. Weigelt kopt de bal weg. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 48%, FC Carolina 52%.
AEK Chios - FC Carolina 0:1

48e minuut.
Weigelt speelt de bal door. Daar is Karácsonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karácsonyi geeft een hoge lob. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - FC Carolina 1:1

49e minuut.
Gajardo rent richting de bal. Gajardo speelt de bal door. Pietrucha rent richting de bal. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici schiet op doel. Târşitu bokst de bal weg.

54e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski draait met de bal, schiet en ... Băşulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - FC Carolina 1:2

60e minuut.
Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Miglio is nu in balbezit. Miglio schiet op doel. Târşitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - FC Carolina 2:2

61e minuut.
Myszor passt de bal zonder na te denken. Miglio rent richting de bal. Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Andruchów met een sublieme pass. Myszor geeft de bal voor. Târşitu bokst de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - FC Carolina 3:2

62e minuut.
Gajardo heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici met een sublieme pass. Daar is Melekyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Myszor passt de bal met de wreef. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio passt de bal zonder na te denken. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. Miglio rent richting de bal. Miglio geeft een hoge lob. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Karácsonyi speelt de bal door. Myszor geeft een hoge lob. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - FC Carolina 4:2

86e minuut.
Třasoň onderschept slim de pass. Třasoň geeft een hoge lob. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel. Târşitu bokst de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Târşitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 41%, FC Carolina 59%.
AEK Chios - FC Carolina 4:2