Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-03 01:14
  • Competitiewedstrijd: A-League.04 [del]
  • Stadion: Azteca
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13642
Aguilas son Campeones High Tops
USA 451 :) Tactiek Man Wide
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten solide
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka probeert naar een medespeler te passen. Angot rent richting de bal. Angot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - High Tops 1:0

11e minuut.
Dorn rent richting de bal. Dorn passt de bal in één keer door. Uzelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelac geeft de bal voor. Kousalík springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lampka speelt de bal door. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand speelt de bal door. Angot heeft problemen om de bal te vangen. Angot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lascu kopt de bal weg. Angot rent richting de bal. Dorn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Angot neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - High Tops 2:0

28e minuut.
Dunst met een snelle inworp. Augestrand rent richting de bal. Augestrand speelt de bal door. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca passt de bal zonder na te denken. Lampka rent richting de bal. Lampka geeft een lange en hoge pass. Angot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dunst passt de bal zonder na te denken. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand met een sublieme pass. Klungelig pakt Angot de bal. Angot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - High Tops 3:0

40e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Angot is nu in balbezit. Bortolotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Angot raakt geblesseerd tijdens het duel. Angot neemt de penalty, wat een uithaal! Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampka met de inworp. Pipoca controleert de bal met de borst. Pipoca geeft de bal voor. Angot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 25%, High Tops 75%.
Aguilas son Campeones - High Tops 3:0

50e minuut.
Uzelac heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipoca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft een lange en hoge pass. Feliksiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pipoca passt de bal in één keer door. Lampka rent richting de bal. Lampka passt de bal zonder na te denken. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel. Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst passt de bal in één keer door. Augestrand rent richting de bal. Augestrand geeft de bal voor. Angot springt en kopt de bal. Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Uzelac passt de bal zonder na te denken. Dorn probeert naar een medespeler te passen. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík schiet op doel. Kıraç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - High Tops 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 36%, High Tops 64%.
Aguilas son Campeones - High Tops 3:1