Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Tops Aguilas son Campeones
Man Wide Tactiek USA 451 :)
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 63.4
redelijk Schieten redelijk
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


19e minuut.
Angot is nu in balbezit. Fedak rent richting de bal. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Aguilas son Campeones 0:1

23e minuut.
Augestrand is nu in balbezit. Augestrand geeft de bal voor. Angot rent richting de bal. Angot schiet op doel. Feliksiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Aguilas son Campeones 0:2

25e minuut.
Wescott rent richting de bal. Augestrand onderschept slim de pass. Augestrand speelt de bal door. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ... Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dunst passt de bal in één keer door. Augestrand is nu in balbezit. Augestrand passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Angot de bal. Angot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Uzelac rent richting de bal. Retig verovert de bal door een tackle van achteren. Retig geeft de bal voor. Fedak is nu in balbezit. Angot onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Augestrand zal de hoekschop nemen. Angot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Aguilas son Campeones 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 69%, Aguilas son Campeones 31%.
High Tops - Aguilas son Campeones 0:3

46e minuut.
Lampka is nu in balbezit. Lampka passt de bal met de wreef. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot onderschept slim de pass. Angot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wescott rent richting de bal. Wescott probeert naar een medespeler te passen. Zeller rent richting de bal. Zeller passt de bal in één keer door. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lampka rent richting de bal. Niemiro onderschept slim de pass. Niemiro passt de bal in één keer door. Uzelac is nu in balbezit. Uzelac geeft een hoge lob. Kıraç bokst de bal weg.

64e minuut.
Campbell passt de bal met de wreef. Lampka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niemiro. Niemiro krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pugmire passt de bal zonder na te denken. Wescott rent richting de bal. Pazurkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pazurkiewicz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dunst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Augestrand speelt de bal door. Campbell met een sublieme pass. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ... Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lascu rent richting de bal. Lascu geeft een lange en hoge pass. Pipoca kopt de bal weg. Lampka geeft de bal voor. Angot krijgt zijn hoofd ertegen. Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Aguilas son Campeones 0:4

79e minuut.
Dunst rent richting de bal. Dunst passt de bal zonder na te denken. Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand geeft een lange en hoge pass. Angot maakt een snoekduik en kopt de bal. Feliksiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Aguilas son Campeones 0:5

90e minuut.
Campbell met een sublieme pass. Augestrand rent richting de bal. Augestrand passt de bal in één keer door. Angot rent richting de bal. Angot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Aguilas son Campeones 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 62%, Aguilas son Campeones 38%.
High Tops - Aguilas son Campeones 0:6