Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Jaffrey fornIA
singer high off Tactiek 433
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 44.4
formidabel Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Barroso de bal. Pierce speelt de bal door. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Huff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huff haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Jaffrey fornIA 1:0

12e minuut.
Critchfield probeert naar een medespeler te passen. Paltrow met een sublieme pass. Hockensmith probeert naar een medespeler te passen. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome probeert naar een medespeler te passen. Rabeira rent richting de bal. Huff verovert de bal door een tackle van achteren. Huff draait met de bal, schiet en ... English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pierce speelt de bal door. Huff is nu in balbezit. Huff speelt de bal door. Broome rent richting de bal. Broome haalt uit met een fantastische trap. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith passt de bal met de wreef. Broome rent richting de bal. Broome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Jaffrey fornIA 2:0

35e minuut.
Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis met een sublieme pass. Bråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff onderschept slim de pass. Huff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Broome is nu in balbezit. Pierce rent richting de bal. Pierce met een sublieme pass. Huff is nu in balbezit. Huff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hockensmith kopt de bal weg. Klungelig pakt Broome de bal. Broome speelt de bal door. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 33%, Jaffrey fornIA 67%.
Balls of Steel - Jaffrey fornIA 2:0

50e minuut.
Pierce rent richting de bal. Pierce speelt de bal door. Huff is nu in balbezit. Huff schiet op doel. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Jaffrey fornIA 3:0

52e minuut.
Vidal speelt de bal door. Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. Breathitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Critchfield geeft een hoge lob. Rabeira probeert de bal met de borst te controleren. Huff is nu in balbezit. Huff draait met de bal, schiet en ... English probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Jaffrey fornIA 4:0

61e minuut.
Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis met een sublieme pass. Pierce probeert naar een medespeler te passen. Huff rent richting de bal. Huff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paltrow rent richting de bal. Paltrow passt de bal met de wreef. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome draait met de bal, schiet en ... English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Daar is Paltrow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siti rent richting de bal. Siti schiet op doel. Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Conklin rent richting de bal. Conklin passt de bal met de wreef. Barroso rent richting de bal. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti haalt uit met een fantastische trap. Breathitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 42%, Jaffrey fornIA 58%.
Balls of Steel - Jaffrey fornIA 4:0