Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Redskins Macon
Mid Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Aguerre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguerre geeft een lange en hoge pass. Karl rent richting de bal. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Maupin bokst de bal weg. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 1:0

3e minuut.
Becleanu met een snelle inworp. Krešan heeft problemen om de bal te vangen. Ryabtsev met een sublieme pass. Krešan rent richting de bal. Krešan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Casamassima rent richting de bal. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Maupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Karl probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Karl de bal onder controle te krijgen. Karl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryabtsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk met een sublieme pass. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Lynch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryabtsev neemt de hoekschop. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 2:0

33e minuut.
Aguerre probeert naar een medespeler te passen. Pekmezci rent richting de bal. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci verovert de bal door een tackle van achteren. Pekmezci geeft een hoge lob. Maupin bokst de bal weg. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 3:0

35e minuut.
Inworp. Azalmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci geeft een lange en hoge pass. Wanczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Maupin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 4:0

37e minuut.
Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 5:0

41e minuut.
Wanczyk geeft een hoge lob. Harth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca draait met de bal, schiet en ... Maupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 6:0

43e minuut.
Šop kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguerre de bal. Aguerre met een sublieme pass. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 40%, Macon 60%.
Hapoel Redskins - Macon 6:0

50e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Jael onderschept slim de pass. Jael geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wanczyk de bal. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Karl is nu in balbezit. Karl passt de bal met de wreef. Wanczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wanczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lynch onderschept slim de pass. Lynch geeft de bal voor. Inworp. Pekmezci met een snelle inworp. Harth geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 7:0

61e minuut.
Wanczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Lynch de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ... Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 8:0

65e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Karl is nu in balbezit. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Daar is Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harth rent richting de bal. Harth passt de bal in één keer door. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 9:0

73e minuut.
Lynch is nu in balbezit. Roca onderschept slim de pass. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 10:0

75e minuut.
Crescimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci onderschept slim de pass. Pekmezci met een sublieme pass. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pekmezci geeft een lange en hoge pass. Wanczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Roca de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap. Maupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 11:0

84e minuut.
Saarikko met een sublieme pass. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Pekmezci probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Redskins - Macon 12:0

90e minuut.
Harth speelt de bal door. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk passt de bal in één keer door. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Redskins 29%, Macon 71%.
Hapoel Redskins - Macon 12:0