Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carolina Hapoel Redskins
Jason Tactiek Mid
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Harth rent richting de bal. Haceatureanu onderschept slim de pass. Haceatureanu passt de bal met de wreef. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dincă geeft een lange en hoge pass. Jael is nu in balbezit. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Hapoel Redskins 1:0

11e minuut.
Shing Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Kit passt de bal met de wreef. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski haalt uit met een fantastische trap. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Hapoel Redskins 2:0

16e minuut.
Pekmezci neemt de hoekschop. Haceatureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap. Târşitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Hapoel Redskins 2:1

28e minuut.
Aguerre kopt de bal weg. Harth rent richting de bal. Harth passt de bal zonder na te denken. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wasiak kopt de bal weg. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan is nu in balbezit. Wanczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wanczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Haceatureanu speelt de bal door. Rutkowski is nu in balbezit. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Târşitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Falkowski kopt de bal weg. Jael rent richting de bal. Jael geeft een lange en hoge pass. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ryabtsev passt de bal met de wreef. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo passt de bal met de wreef. Falkowski rent richting de bal. Falkowski schiet op doel. Kotfin bokst de bal weg. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Hapoel Redskins 3:1

40e minuut.
Andruchów geeft een lange en hoge pass. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wasiak krijgt een gele kaart. Falkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wasiak heeft problemen om de bal te vangen. Dincă met een snel genomen vrije trap. Gajardo krijgt zijn hoofd ertegen. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saarikko geeft de bal voor. Tătărescu kopt de bal weg. Aguerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo onderschept slim de pass. Gajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Shing Kit is nu in balbezit. Shing Kit geeft een hoge lob. Daar is Gajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajardo haalt uit met een fantastische trap. Kotfin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carolina - Hapoel Redskins 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carolina 49%, Hapoel Redskins 51%.
FC Carolina - Hapoel Redskins 4:1

50e minuut.
Saarikko rent richting de bal. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak geeft een lange en hoge pass. Yedigaryan kan de bal niet met de borst controleren. Wanczyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Tătărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătărescu speelt de bal door. Gajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajardo haalt uit met een fantastische trap. Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Haceatureanu de bal. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk passt de bal zonder na te denken. Roca rent richting de bal. Roca schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Roca is nu in balbezit. Shing Kit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roca. Roca krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Haceatureanu rent richting de bal. Harth onderschept slim de pass. Harth passt de bal met de wreef. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Harth de bal onder controle te krijgen. Haceatureanu rent richting de bal. Haceatureanu probeert naar een medespeler te passen. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gajardo kopt de bal weg. Falkowski is nu in balbezit. Saarikko is nu in balbezit. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wanczyk rent richting de bal. Yedigaryan onderschept slim de pass. Yedigaryan geeft een lange en hoge pass. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel. Kotfin bokst de bal weg.

81e minuut.
Kotfin met een sublieme pass. Tătărescu heeft problemen om de bal te vangen. Tătărescu speelt de bal door. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Di Muoio probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tătărescu zal de hoekschop nemen. Gajardo is nu in balbezit. Gajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Haceatureanu geeft een lange en hoge pass. Falkowski kopt de bal weg. Gajardo rent richting de bal. Gajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carolina 48%, Hapoel Redskins 52%.
FC Carolina - Hapoel Redskins 4:1