Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Tops Balls of Steel
Man Wide Tactiek singer high off
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten excellent
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Fedak rent richting de bal. Huff verovert de bal door een tackle van achteren. Huff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Broome de bal. Broome schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Uzelac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conklin rent richting de bal. Conklin met een sublieme pass. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome haalt uit met een fantastische trap. Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huff springt en kopt de bal. Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Balls of Steel 0:1

10e minuut.
Critchfield geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wescott met een snelle inworp. Pugmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Huff is nu in balbezit. Huff haalt uit met een fantastische trap. Fedak probeert de bal aan de voet te houden. Conklin geeft een hoge lob. Broome krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Conklin met een sublieme pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Critchfield geeft de bal voor. Inworp. Wescott met een snelle inworp. Pugmire geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Breathitt trapt de bal weg. Conklin probeert naar een medespeler te passen. Bortolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome onderschept slim de pass. Broome haalt uit met een fantastische trap. Feliksiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Balls of Steel 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Broome de bal. Dorn geeft een lange en hoge pass. Kousalík rent richting de bal. Kousalík draait met de bal, schiet en ... Breathitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Balls of Steel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 56%, Balls of Steel 44%.
High Tops - Balls of Steel 1:2

56e minuut.
Daar is Zeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorn. Broome is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foll met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huff is nu in balbezit. Huff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Balls of Steel 1:3

60e minuut.
Breathitt trapt de bal weg. Uzelac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conklin. Conklin krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith speelt de bal door. Daar is Huff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broome is nu in balbezit. Broome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Balls of Steel 1:4

75e minuut.
Dorn is nu in balbezit. Dorn geeft een lange en hoge pass. Uzelac geeft de bal voor. Daar is Kousalík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousalík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Paltrow geeft een hoge lob. Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce met een sublieme pass. Huff rent richting de bal. Huff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 49%, Balls of Steel 51%.
High Tops - Balls of Steel 1:4