Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel High Tops
singer high off Tactiek Man Wide
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 48.8
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Inworp. Broome met een snelle inworp. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow geeft een lange en hoge pass. Bortolotti probeert de bal met de borst te controleren. Feliksiak bokst de bal weg.

23e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu passt de bal in één keer door. Huff is nu in balbezit. Huff draait met de bal, schiet en ... Critchfield probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kousalík speelt de bal door. Uzelac heeft problemen om de bal te vangen. Paltrow tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paltrow krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Critchfield draait met de bal, schiet en ... Huff probeert de bal aan de voet te houden. Broome is nu in balbezit. Broome geeft de bal voor. Klungelig pakt Huff de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mirotta met een snelle inworp. Broome geeft een lange en hoge pass. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. Feliksiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - High Tops 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 57%, High Tops 43%.
Balls of Steel - High Tops 1:0

46e minuut.
Broome passt de bal in één keer door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith passt de bal met de wreef. Huff rent richting de bal. Huff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - High Tops 2:0

48e minuut.
Lascu is nu in balbezit. Broome verovert de bal door een tackle van achteren. Broome met een sublieme pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Goodfellow speelt de bal door. Inworp. Niemiro met een snelle inworp. Zeller heeft problemen om de bal te vangen. Zeller geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hockensmith met een snelle inworp. Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin geeft de bal voor. Broome is nu in balbezit. Broome geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Uzelac passt de bal zonder na te denken. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller geeft een hoge lob. Kousalík krijgt zijn hoofd ertegen. Foll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 55%, High Tops 45%.
Balls of Steel - High Tops 2:0