Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaffrey fornIA Aguilas son Campeones
433 Tactiek USA 451 :)
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 61.8
adequate Schieten adequate
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell passt de bal in één keer door. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca geeft een lange en hoge pass. Angot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Angot springt en kopt de bal. Dracula is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Newhart geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Angot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bråten verovert de bal door een tackle van achteren. Bråten geeft een lange en hoge pass. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca geeft een lange en hoge pass. Angot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rabeira is nu in balbezit. Rabeira geeft een lange en hoge pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell geeft de bal voor. Angot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:1

13e minuut.
Pipoca met een sublieme pass. Newhart is nu in balbezit. Newhart probeert naar een medespeler te passen. Angot is nu in balbezit. Angot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:2

15e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Angot rent richting de bal. Angot schiet op doel. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:3

16e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Angot onderschept slim de pass. Borovanský begaat een overtreding. Borovanský krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Angot onderschept slim de pass. Angot passt de bal zonder na te denken. Dunst geeft een hoge lob. Daar is Angot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:4

24e minuut.
Pavalachii kopt de bal weg. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca met een sublieme pass. Angot is nu in balbezit. Angot haalt uit met een fantastische trap. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dunst passt de bal zonder na te denken. Augestrand rent richting de bal. Augestrand passt de bal met de wreef. Angot heeft problemen om de bal te vangen. Angot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dunst rent richting de bal. Dunst passt de bal met de wreef. Pavalachii rent richting de bal. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 76%, Aguilas son Campeones 24%.
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:4

46e minuut.
Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst passt de bal met de wreef. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Pipoca passt de bal met de wreef. Dunst met een sublieme pass. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca rent richting de bal. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Angot rent richting de bal. Angot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
English speelt de bal door. Campbell geeft de bal voor. Angot is nu in balbezit. Angot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråten onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Augestrand. Augestrand krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Dunst is nu in balbezit. Dunst speelt de bal door. Angot rent richting de bal. Angot haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 78%, Aguilas son Campeones 22%.
Jaffrey fornIA - Aguilas son Campeones 0:5