Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-31 01:14
  • Competitiewedstrijd: A-League.04 [del]
  • Stadion: Azteca
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 15780
Aguilas son Campeones Jaffrey fornIA
USA 451 :) Tactiek 433
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
40 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 46.1
adequate Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Dunst speelt de bal door. Augestrand is nu in balbezit. Augestrand passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Angot de bal. Angot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Jaffrey fornIA 1:0

13e minuut.
Dunst verovert de bal door een tackle van achteren. Dunst geeft een hoge lob. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Jaffrey fornIA 2:0

15e minuut.
Pavalachii speelt de bal door. Augestrand rent richting de bal. Augestrand geeft de bal voor. Angot is nu in balbezit. Angot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Cwojdziński de bal. Dunst rent richting de bal. Dunst met een sublieme pass. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka passt de bal in één keer door. Dunst is nu in balbezit. Dunst geeft de bal voor. Angot krijgt zijn hoofd ertegen. English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Campbell speelt de bal door. Dunst is nu in balbezit. Dunst passt de bal zonder na te denken. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Pipoca onderschept slim de pass. Pipoca passt de bal zonder na te denken. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot schiet op doel. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Jaffrey fornIA 3:0

33e minuut.
Augestrand geeft een hoge lob. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Angot heeft problemen om de bal te vangen. Angot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
English trapt de bal weg. bin Johar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Retig de bal onder controle te krijgen. Siti bereikt de bal nog maar net als eerste. Siti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka geeft de bal voor. Bråten is nu in balbezit. Angot is nu in balbezit. Angot draait met de bal, schiet en ... English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Campbell met een sublieme pass. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca speelt de bal door. Angot is nu in balbezit. Angot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dunst kopt de bal weg. Augestrand rent richting de bal. Augestrand met een sublieme pass. Klungelig pakt Angot de bal. Angot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 28%, Jaffrey fornIA 72%.
Aguilas son Campeones - Jaffrey fornIA 3:0

55e minuut.
Augestrand met een sublieme pass. Daar is Angot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavalachii. Angot raakt geblesseerd tijdens het duel. Angot komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Augestrand onderschept slim de pass. Augestrand passt de bal in één keer door. Pipoca met een sublieme pass. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot schiet op doel. English bokst de bal weg.

59e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Pipoca rent richting de bal. Pipoca met een sublieme pass. Daar is Angot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Dunst rent richting de bal. Dunst geeft een hoge lob. Rabeira kopt de bal weg. Daar is Angot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pipoca passt de bal zonder na te denken. Siti rent richting de bal. Campbell onderschept slim de pass. Campbell geeft een lange en hoge pass. Angot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pipoca kopt de bal weg. Dunst speelt de bal door. Lampka geeft een hoge lob. Angot krijgt zijn hoofd ertegen. Angot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Augestrand geeft een lange en hoge pass. Angot kan de bal niet met de borst controleren. Pavalachii verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca onderschept slim de pass. Pipoca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 21%, Jaffrey fornIA 79%.
Aguilas son Campeones - Jaffrey fornIA 3:0