Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macon AEK Chios
Normal Tactiek 3
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 55.9
adequate Schieten formidable
weak Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Myszor met een sublieme pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Melekyüz heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Casamassima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster passt de bal met de wreef. Lynch is nu in balbezit. Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

10e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Casamassima is nu in balbezit. Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:1

11e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Mracskó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abell de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Maupin bokst de bal weg.

16e minuut.
Myszor probeert naar een medespeler te passen. Weigelt met een sublieme pass. Melekyüz rent richting de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:2

19e minuut.
Daar is Crescimbeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz is nu in balbezit. Šop begaat een overtreding. Šop krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Myszor geeft een lange en hoge pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:3

25e minuut.
Crescimbeni rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

28e minuut.
Maupin speelt de bal door. Furtok kopt de bal weg. Abell heeft problemen om de bal te vangen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodorovici krijgt zijn hoofd ertegen. Maupin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:4

30e minuut.
Mracskó passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici met een sublieme pass. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:5

35e minuut.
Abell probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Melekyüz heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Furtok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster rent richting de bal. Foster geeft een lange en hoge pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:6

42e minuut.
Abell heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Casamassima probeert de bal aan de voet te houden. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:7

43e minuut.
Foster met een sublieme pass. Crescimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor verovert de bal door een tackle van achteren. Myszor geeft een hoge lob. Melekyüz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 80%, AEK Chios 20%.
Macon - AEK Chios 0:7

48e minuut.
Daar is Krešan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krešan. Krešan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Casamassima rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Crescimbeni is nu in balbezit. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lynch geeft een lange en hoge pass. Daar is Furtok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Maupin bokst de bal weg.

69e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een lange en hoge pass. Casamassima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Weigelt rent richting de bal. Weigelt passt de bal zonder na te denken. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:8

75e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:9

78e minuut.
Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melekyüz raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodorovici legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:10

87e minuut.
Lynch rent richting de bal. Lynch geeft een lange en hoge pass. Teodorovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Melekyüz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Macon - AEK Chios 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macon 69%, AEK Chios 31%.
Macon - AEK Chios 0:11