Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Macon
3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 32.5
formidable Schieten adequate
good Passen weak
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Miglio rent richting de bal. Miglio draait met de bal, schiet en ... Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Foster kopt de bal weg. Klungelig pakt Karl de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 1:0

6e minuut.
Cabaye is nu in balbezit. Cabaye passt de bal in één keer door. Myszor probeert naar een medespeler te passen. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Weigelt rent richting de bal. Weigelt passt de bal in één keer door. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 2:0

10e minuut.
Daar is Krešan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krešan passt de bal zonder na te denken. Abell speelt de bal door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Furtok geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Šop de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

15e minuut.
Dybula onderschept slim de pass. Dybula geeft de bal voor. Miglio kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 3:0

16e minuut.
Mracskó passt de bal in één keer door. Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamassima passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Weigelt speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Casamassima passt de bal met de wreef. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Myszor met een snelle inworp. Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Karl bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici schiet op doel. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Casamassima rent richting de bal. Furtok onderschept slim de pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Crescimbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescimbeni geeft een lange en hoge pass. Pawlikowski met een sublieme pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Maupin probeert naar een medespeler te passen. Crescimbeni kopt de bal weg. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Casamassima bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok passt de bal met de wreef. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Šop passt de bal zonder na te denken. Krešan bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weigelt krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Abell met een sublieme pass. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio passt de bal in één keer door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 24%, Macon 76%.
AEK Chios - Macon 3:0

46e minuut.
Mracskó speelt de bal door. Daar is Krešan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici is nu in balbezit. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici schiet op doel. Paal! Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel. Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 4:0

54e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 5:0

55e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok passt de bal met de wreef. Casamassima rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Furtok rent richting de bal. Furtok speelt de bal door. Klungelig pakt Abell de bal. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Krešan rent richting de bal. Furtok onderschept slim de pass. Furtok met een sublieme pass. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Šop heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Maupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 6:0

72e minuut.
Myszor rent richting de bal. Myszor geeft een lange en hoge pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karl de bal. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karl de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Furtok met een sublieme pass. Miglio rent richting de bal. Miglio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Weigelt kopt de bal weg. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescimbeni onderschept slim de pass. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Abell bereikt de bal nog maar net als eerste. Abell geeft een lange en hoge pass. Weigelt kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Weigelt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Macon 7:0

86e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lynch de bal. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Maupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 22%, Macon 78%.
AEK Chios - Macon 7:0