Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Tops Hapoel Redskins
Man Wide Tactiek Mid
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Roca kopt de bal weg. Pekmezci rent richting de bal. Pekmezci probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Feliksiak bokst de bal weg.

11e minuut.
Neculñir kopt de bal weg. Harth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harth komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pekmezci neemt de hoekschop. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel. Feliksiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Hapoel Redskins 0:1

16e minuut.
Pekmezci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguerre is nu in balbezit. Aguerre passt de bal in één keer door. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk met een sublieme pass. Pekmezci met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Harth speelt de bal door. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev speelt de bal door. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bortolotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Ryabtsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabtsev passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Uzelac met een snelle inworp. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller geeft de bal voor. Kousalík maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aguerre kopt de bal weg. Daar is Dorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harth probeert naar een medespeler te passen. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pekmezci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roca geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Harth rent richting de bal. Harth passt de bal zonder na te denken. Roca rent richting de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aguerre passt de bal in één keer door. Ryabtsev is nu in balbezit. Ryabtsev passt de bal in één keer door. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Hapoel Redskins 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 67%, Hapoel Redskins 33%.
High Tops - Hapoel Redskins 0:2

48e minuut.
Aguerre speelt de bal door. Bortolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortolotti geeft een lange en hoge pass. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Hapoel Redskins 1:2

51e minuut.
Aguerre probeert naar een medespeler te passen. Ryabtsev rent richting de bal. Ryabtsev probeert naar een medespeler te passen. Pekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci geeft een lange en hoge pass. Feliksiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Feliksiak bokst de bal weg. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Hapoel Redskins 1:3

57e minuut.
Harth passt de bal in één keer door. Pekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Neculñir verovert de bal door een tackle van achteren. Neculñir geeft een hoge lob. Wescott probeert naar een medespeler te passen. Kousalík is nu in balbezit. Kousalík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Hapoel Redskins 2:3

62e minuut.
Ryabtsev speelt de bal door. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk passt de bal in één keer door. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Roca probeert naar een medespeler te passen. Harth probeert naar een medespeler te passen. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Bortolotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bortolotti is nu in balbezit. Bortolotti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ryabtsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harth geeft de bal voor. Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
High Tops - Hapoel Redskins 2:4

78e minuut.
Dorn rent richting de bal. Dorn geeft een hoge lob. Kousalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousalík haalt uit met een fantastische trap. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk passt de bal zonder na te denken. Harth met een sublieme pass. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Tops 53%, Hapoel Redskins 47%.
High Tops - Hapoel Redskins 2:4