Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Jaffrey fornIA
3 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Rabeira kopt de bal weg. Cabaye heeft problemen om de bal te vangen. Siti is nu in balbezit. Siti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Weigelt de bal onder controle te krijgen. Klemencz is nu in balbezit. Klemencz geeft een lange en hoge pass. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... English probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula geeft een lange en hoge pass. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Furtok met een snelle inworp. Weigelt met een sublieme pass. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 1:0

18e minuut.
Dracula geeft de bal voor. Inworp. Furtok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Melekyüz passt de bal met de wreef. Myszor is nu in balbezit. Myszor speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Melekyüz de bal. Pavalachii bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. English maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 2:0

34e minuut.
Bråten is nu in balbezit. Bråten met een sublieme pass. Bolteanschi speelt de bal door. Rea geeft de bal voor. Siti springt en kopt de bal. Băşulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 2:1

36e minuut.
Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici met een sublieme pass. Daar is Melekyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz schiet op doel. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pavalachii de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Furtok neemt de hoekschop. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 3:1

39e minuut.
Pavalachii passt de bal in één keer door. Bolteanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolteanschi passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
English met een harde bal richting middenveld. Weigelt kopt de bal weg. Daar is Pavalachii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cwojdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 32%, Jaffrey fornIA 68%.
AEK Chios - Jaffrey fornIA 4:1

55e minuut.
Weigelt rent richting de bal. Weigelt passt de bal in één keer door. Pavalachii rent richting de bal. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal in één keer door. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bolteanschi passt de bal in één keer door. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt passt de bal met de wreef. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Melekyüz is nu in balbezit. Cwojdziński rent richting de bal. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici schiet op doel. English werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 5:1

81e minuut.
Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Foster speelt de bal door. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Jaffrey fornIA 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 37%, Jaffrey fornIA 63%.
AEK Chios - Jaffrey fornIA 6:1