Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaffrey fornIA AEK Chios
433 Tactiek 3
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Rea rent richting de bal. Rea passt de bal zonder na te denken. Melekyüz rent richting de bal. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński passt de bal in één keer door. bin Johar rent richting de bal. Siti rent richting de bal. Siti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dracula is nu in balbezit. Furtok onderschept slim de pass. Furtok geeft een lange en hoge pass. Teodorovici controleert de bal met de borst. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Furtok met een snelle inworp. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - AEK Chios 0:1

21e minuut.
Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz heeft problemen om de bal te vangen. Bråten verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Melekyüz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miglio komt het veld opgelopen.

26e minuut.
bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok passt de bal in één keer door. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cabaye speelt de bal door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici passt de bal met de wreef. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Miglio rent richting de bal. Miglio probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal in één keer door. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio draait met de bal, schiet en ... English werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 65%, AEK Chios 35%.
Jaffrey fornIA - AEK Chios 0:1

46e minuut.
Miglio speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok schiet op doel. English bokst de bal weg.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furtok met de inworp. Foster probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. English bokst de bal weg.

54e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Furtok probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal met de wreef. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio draait met de bal, schiet en ... English kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Rabeira geeft de bal voor. Weigelt kopt de bal weg. Daar is Pavalachii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. English trapt de bal weg van het doel. Weigelt kopt de bal weg. Bolteanschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolteanschi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pavalachii rent richting de bal. Miglio verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - AEK Chios 0:2

69e minuut.
Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigelt rent richting de bal. Weigelt met een sublieme pass. Miglio rent richting de bal. Miglio haalt uit met een fantastische trap. English verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Barroso passt de bal in één keer door. bin Johar is nu in balbezit. Klemencz begaat een overtreding. Klemencz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Weigelt kopt de bal weg. Myszor is nu in balbezit. Myszor passt de bal zonder na te denken. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. English probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
English met een harde bal richting middenveld. Weigelt kopt de bal weg. Daar is Miglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. English bokst de bal weg.

89e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaffrey fornIA - AEK Chios 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaffrey fornIA 73%, AEK Chios 27%.
Jaffrey fornIA - AEK Chios 0:3