Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-17 01:14
  • Competitiewedstrijd: A-League.04 [del]
  • Stadion: Azteca
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14069
Aguilas son Campeones Macon
451?? Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 31.2
weak Schieten adequate
very good Passen weak
very good Verdedigen weak


6e minuut.
Dunst heeft problemen om de bal te vangen. Dunst met een sublieme pass. Pipoca is nu in balbezit. Pipoca geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Abell speelt de bal door. Mracskó is nu in balbezit. Kenney begaat een overtreding. Kenney krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kenney rent richting de bal. Kenney geeft een lange en hoge pass. Karl heeft problemen om de bal te vangen. Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pipoca speelt de bal door. Sartorio is nu in balbezit. Sartorio geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz schiet op doel. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pipoca geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart geeft een hoge lob. Crescimbeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Macon 1:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sartorio met een snelle inworp. Pazurkiewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Maupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Macon 2:0

42e minuut.
Pipoca kopt de bal weg. Klungelig pakt Abell de bal. Sartorio rent richting de bal. Sartorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Macon 3:0

43e minuut.
Dunst met een sublieme pass. Newhart rent richting de bal. Newhart met een sublieme pass. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 23%, Macon 77%.
Aguilas son Campeones - Macon 3:0

46e minuut.
Dunst rent richting de bal. Dunst geeft een lange en hoge pass. Daar is Karl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurkiewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Crescimbeni heeft problemen om de bal te vangen. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart passt de bal zonder na te denken. Pazurkiewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pipoca speelt de bal door. Pazurkiewicz rent richting de bal. Šop rent richting de bal. Pazurkiewicz onderschept slim de pass. Pazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca speelt de bal door. Sartorio speelt de bal door. Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kenney is nu in balbezit. Pipoca rent richting de bal. Pipoca probeert naar een medespeler te passen. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Karl rent richting de bal. Pazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lynch de bal onder controle te krijgen. Pipoca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio probeert naar een medespeler te passen. Pazurkiewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Macon 4:0

69e minuut.
Pipoca kopt de bal weg. Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst geeft de bal voor. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dunst geeft de bal voor. Lynch heeft problemen om de bal te vangen. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz draait met de bal, schiet en ... Maupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Macon 5:0

80e minuut.
Crescimbeni geeft een hoge lob. Inworp. Dunst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Macon 6:0

84e minuut.
Dunst rent richting de bal. Dunst geeft de bal voor. Klungelig pakt Abell de bal. Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz schiet op doel. Maupin bokst de bal weg.

88e minuut.
Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca speelt de bal door. Sartorio met een sublieme pass. Pazurkiewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Maupin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 17%, Macon 83%.
Aguilas son Campeones - Macon 6:0