Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-07 01:14
  • Competitiewedstrijd: B-League.01
  • Stadion: Moo FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3028
Moo FC Poop Clap
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
McCartney verovert de bal door een tackle van achteren. McCartney speelt de bal door. Klungelig pakt Nelsen de bal. Pulaski rent richting de bal. Pulaski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Lander met de inworp. Mercker bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome verovert de bal door een tackle van achteren. Broome geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
McDowell met een sublieme pass. Klungelig pakt Swenson de bal. Ching rent richting de bal. Broome rent richting de bal. Broome schiet op doel. Urbina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pulaski verovert de bal door een tackle van achteren. Pulaski met een sublieme pass. Cornett rent richting de bal. Cornett schiet op doel. McDowell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moo FC - Poop Clap 0:1

27e minuut.
Fregosi passt de bal in één keer door. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mercker zijn tegenspeler op de grond. Mercker krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ching heeft problemen om de bal te vangen. Van Horn is nu in balbezit. Ching verovert de bal door een tackle van achteren. Ching draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moo FC - Poop Clap 1:1

42e minuut.
Wyler verovert de bal door een tackle van achteren. Wyler met een sublieme pass. Ching is nu in balbezit. Broome is nu in balbezit. Broome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moo FC 54%, Poop Clap 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moo FC - Poop Clap 1:1

59e minuut.
Christopher kopt de bal weg. Daar is Mercker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cancela. Mercker raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Christopher neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. McDowell bokst de bal weg.

70e minuut.
McCartney met een sublieme pass. Sanders is nu in balbezit. Sanders geeft een hoge lob. Broome is nu in balbezit. Broome haalt uit met een fantastische trap. Urbina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moo FC 53%, Poop Clap 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moo FC - Poop Clap 1:1