Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seymour United VieSoccer
343 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.7 gemiddelde waardering 38.8
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash verovert de bal door een tackle van achteren. Nash speelt de bal door. Daar is Vallée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallée haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Seikaly is nu in balbezit. Šiška verovert de bal door een tackle van achteren. Šiška passt de bal in één keer door. Vallée rent richting de bal. Vallée draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chyliński passt de bal met de wreef. Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée draait met de bal, schiet en ... Saberhagen probeert wanhopig de bal te grijpen. Hahnemann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - VieSoccer 0:1

12e minuut.
Vallée met een sublieme pass. Klungelig pakt Hahnemann de bal. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel. Saberhagen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - VieSoccer 0:2

20e minuut.
Riddle kopt de bal weg. Seikaly is nu in balbezit. Šiška verovert de bal door een tackle van achteren. Šiška geeft een hoge lob. Vallée maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bulow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulow geeft een hoge lob. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Świeca geeft een hoge lob. Šiška kopt de bal weg. Vallée rent richting de bal. Vallée haalt uit met een fantastische trap. Saberhagen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - VieSoccer 0:3

35e minuut.
Inworp. Bagwell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulow probeert naar een medespeler te passen. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - VieSoccer 0:4

45e minuut.
Bagwell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hahnemann de bal. Chyliński is nu in balbezit. Chyliński schiet op doel. Saberhagen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - VieSoccer 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seymour United 75%, VieSoccer 25%.
Seymour United - VieSoccer 0:5

48e minuut.
Seikaly is nu in balbezit. Richardson onderschept slim de pass. Richardson passt de bal zonder na te denken. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Świeca rent richting de bal. Świeca geeft een lange en hoge pass. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulow verovert de bal door een tackle van achteren. Bulow geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Šiška kan de bal niet met de borst controleren. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Riddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Richardson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Seymour United - VieSoccer 0:6

80e minuut.
Vallée bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallée passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galloway de bal. Nash is nu in balbezit. Nash geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bagwell rent richting de bal. Bagwell geeft een hoge lob. Daar is Galloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seymour United 65%, VieSoccer 35%.
Seymour United - VieSoccer 0:6