Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lane Tech FC Seymour United
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff is nu in balbezit. Huff passt de bal met de wreef. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Riddle onderschept slim de pass. Armas rent richting de bal. Seikaly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seikaly krijgt een gele kaart. Armas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Armas kan niet meer verder spelen. Burgin komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Anderson Lee speelt de bal door. Lyons met een sublieme pass. Varholak heeft problemen om de bal te vangen. Springsteen rent richting de bal. Springsteen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Anderson Lee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huff. Anderson Lee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Proctor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Springsteen is nu in balbezit. Springsteen schiet op doel. Yankey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lane Tech FC - Seymour United 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Seikaly de bal. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher passt de bal in één keer door. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Burgin probeert naar een medespeler te passen. Muhlenberg rent richting de bal. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg onderschept slim de pass. Muhlenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lane Tech FC 45%, Seymour United 55%.
Lane Tech FC - Seymour United 0:1

62e minuut.
Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen is nu in balbezit. Sergeant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergeant krijgt een gele kaart. Springsteen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seikaly wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Anderson Lee probeert naar een medespeler te passen. Springsteen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lyons. Springsteen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Springsteen kan niet meer verder spelen. Uzelac komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Moberly geeft een lange en hoge pass. Muhlenberg rent richting de bal. Hahnemann is nu in balbezit. Muhlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Muhlenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Anderson Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson Lee probeert naar een medespeler te passen. Uzelac is nu in balbezit. Uzelac haalt uit met een fantastische trap. Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Belcher de bal. Rodd rent richting de bal. Belcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belcher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lane Tech FC 55%, Seymour United 45%.
Lane Tech FC - Seymour United 0:1