Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus City Prophetic Wizards
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Eisenhower is nu in balbezit. Merritt onderschept slim de pass. Merritt met een sublieme pass. Spelling bereikt de bal nog maar net als eerste. Spelling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Parsons geeft de bal voor. Yates is nu in balbezit. Yates speelt de bal door. Hankla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
John rent richting de bal. Yates bereikt de bal nog maar net als eerste. Yates speelt de bal door. Hankla rent richting de bal. Hankla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Prophetic Wizards 1:0

33e minuut.
Eisenhower heeft problemen om de bal te vangen. Mahoney probeert naar een medespeler te passen. Hankla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankla haalt uit met een fantastische trap. Benson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Prophetic Wizards 2:0

40e minuut.
Goodman verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Goodman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Merritt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merritt haalt uit met een fantastische trap. Upton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 46%, Prophetic Wizards 54%.
Columbus City - Prophetic Wizards 2:0

48e minuut.
Ives passt de bal met de wreef. Spelling is nu in balbezit. Spelling passt de bal in één keer door. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay passt de bal met de wreef. Hankla is nu in balbezit. Hankla haalt uit met een fantastische trap. Jameson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benson bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahoney is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Benson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus City - Prophetic Wizards 3:0

68e minuut.
Daar is Eisenhower, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mahoney krijgt een gele kaart. Merritt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merritt kan niet meer verder spelen. Vercollone komt het veld opgelopen.

79e minuut.
John geeft de bal voor. Sandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay onderschept slim de pass. Hankla rent richting de bal. Hankla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Parsons verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons speelt de bal door. Hankla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hankla draait met de bal, schiet en ... Jameson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benson bokst de bal weg.

90e minuut.
Dunivant geeft een hoge lob. Castillo kopt de bal weg. Sandler rent richting de bal. Gay onderschept slim de pass. Gay draait met de bal, schiet en ... Benson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus City 39%, Prophetic Wizards 61%.
Columbus City - Prophetic Wizards 3:0