Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fishing fc Pomona Red Devils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham geeft de bal voor. Owsley rent richting de bal. Demaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaree geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Demaree met een sublieme pass. Gray is nu in balbezit. Mills is nu in balbezit. Gray onderschept slim de pass. Gray schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - Pomona Red Devils 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fishing fc 47%, Pomona Red Devils 53%.
fishing fc - Pomona Red Devils 0:1

50e minuut.
Owsley verovert de bal door een tackle van achteren. Owsley passt de bal met de wreef. Graham is nu in balbezit. Demaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaree schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Conrad passt de bal in één keer door. Demaree rent richting de bal. Demaree passt de bal met de wreef. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Conrad heeft problemen om de bal te vangen. Conrad geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prior de bal onder controle te krijgen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - Pomona Red Devils 0:2

65e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Marley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - Pomona Red Devils 0:3

69e minuut.
Ziegler kopt de bal weg. Demaree bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaree verovert de bal door een tackle van achteren. Demaree draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fishing fc - Pomona Red Devils 0:4

78e minuut.
Rutter rent richting de bal. Demaree speelt de bal door. Graham rent richting de bal. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hahnemann met een sublieme pass. Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Allen met een sublieme pass. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fishing fc 62%, Pomona Red Devils 38%.
fishing fc - Pomona Red Devils 0:4