Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prophetic Wizards VieSoccer
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 34.7
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Bulow is nu in balbezit. Bulow speelt de bal door. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński draait met de bal, schiet en ... Benson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiška verovert de bal door een tackle van achteren. Šiška passt de bal zonder na te denken. Chyliński rent richting de bal. Chyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:1

19e minuut.
Świeca geeft een hoge lob. Garlick kopt de bal weg. Šiška probeert naar een medespeler te passen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Bulow de bal. Vallée is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garlick. Garlick krijgt een gele kaart. Vallée is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobson met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bagwell speelt de bal door. Daar is Bulow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagwell probeert naar een medespeler te passen. Bulow is nu in balbezit. Bulow geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Benson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Goodman kopt de bal weg. Dobson geeft een hoge lob. Sandler verovert de bal door een tackle van achteren. Bulow bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulow schiet op doel. Benson bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Bagwell kopt de bal weg. Vallée rent richting de bal. Vallée probeert naar een medespeler te passen. Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vallée probeert naar een medespeler te passen. Chyliński rent richting de bal. Chyliński schiet op doel. Jameson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:2

39e minuut.
Ives is nu in balbezit. Šiška rent richting de bal. Šiška passt de bal zonder na te denken. Vallée is nu in balbezit. Vallée schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nash speelt de bal door. Chyliński is nu in balbezit. Šiška probeert naar een medespeler te passen. Vallée rent richting de bal. Vallée schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:3

44e minuut.
Vallée rent richting de bal. Sandler is nu in balbezit. Vallée onderschept slim de pass. Vallée haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Wizards 81%, VieSoccer 19%.
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:3

54e minuut.
Bulow verovert de bal door een tackle van achteren. Bulow passt de bal in één keer door. Jameson is nu in balbezit. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński schiet op doel. Benson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:4

68e minuut.
Jameson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McMahen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dobson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šiška de bal. Šiška probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallée de bal. Vallée schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nash met de inworp. Chyliński rent richting de bal. McMahen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chyliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chyliński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Wizards 80%, VieSoccer 20%.
Prophetic Wizards - VieSoccer 0:5